Ψυχαγωγία

Η Μέριλ Στριπ εισβάλει στο «Only Murders in the Building» – Όλες οι πληροφορίες

Ακούστε το άρθρο

Η Μέριλ Στριπ εντάχθηκε στο καστ της τρίτης σεζόν του «Only Murders in the Building» στο Hulu.

Η ανακοίνωση έγινε από την πρωταγωνίστρια της σειράς, Σελένα Γκόμεζ σε ένα βίντεο στο Instagram, ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν η Μέριλ Στριπ θα εμφανιστεί ως guest ή τακτικό μέλος της σειράς.

«Γεια σας παιδιά, είμαστε στο γύρισμα! Τι γυρίζουμε; Την 3η σεζόν! Η παρέα επιστρέφει!», είπε η Σελίνα Γκόμεζ(Selena Gomez) μέσα από ένα χιουμοριστικό βιντεάκι που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν(Steve Martin), Μάρτιν Σορτ(Martin Short) και Πολ Ραντ(Paul Rudd). Στην ερώτησή της Γκόμεζ αν «θα μπορούσε να γίνει (η σειρά) καλύτερη;» ο Ραντ απαντά θετικά. Τότε πίσω από τον καναπέ εμφανίστηκε η Μέριλ Στριπ η οποία όπως επιβεβαίωσε το Hulu στο CNN θα συμμετάσχει στην σειρά.

View this post on Instagram

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Οπως και ο Στιβ Μάρτιν μοιράζεται το νέο με μία φωτογραφία της Μέριλ Στριπ από τα γυρίσματα γράφοντας μεταξύ άλλων «ένα καστ που ονειρεύεσαι».

Ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της ηθοποιού ήταν το 2019, όταν συμμετείχε στη 2η σεζόν της σειράς του HBO «Big Little Lies».

Η σειρά διαδραματίζεται στο εμβληματικό κτήριο «Upper West Side» της Νέας Υόρκης. Οι τρεις συγκάτοικοι Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ μοιράζονται το ίδιο πάθος για τις ιστορίες εγκλημάτων. Με αφορμή ένα φόνο στο κτίριο θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν τον δολοφόνο. Πολλοί ένοικοι, ποικίλα κίνητρα και αμέτρητα μυστικά.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλη η επικαιρότητα