Κόσμος

Η μητέρα που έπνιξε με πανάκι τα τρία της βρέφη στη Γερμανία

Τα κοινά στοιχεία με τους θανάτους στην Πάτρα...
Ακούστε το άρθρο

Μια σοκαριστική υπόθεση που έχει κοινά στοιχεία με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα συνέβη πριν κάποια χρόνια στη Γερμανία.

Όπως αναφέρει το ereportaz του Πέτρου Κουσουλού η συγκεκριμένη μητέρα έκλεισε τη μύτη και το στόμα των βρεφών της με ένα πανάκι και τα δολοφόνησε σταδιακά μέσα από το 2004 μέχρι και το 2009.

Η Ναταλία Μ. υποστήριζε ότι επρόκειτο για αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Όταν πέθανε και το τρίτο βρέφος ο Ντένις το 2009 η αστυνομία ερεύνησε εξονυχιστικά στην υπόθεση. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν οι αρές ήταν ότι το μόνιτορ που σχεδιάστηκε να παρακολουθεί την αναπνοή και τους παλμούς του βρέφους είχε αποσυνδεθεί. Η ίδια είπε ότι έκλεισε το μόνιτορ για να ταϊσει τον μικρό Ντένις και στη συνέχεια τον έβαλε στο κρεβάτι του. Αργότερα ξύπνησε το βράδυ και είδε το βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του. Όπως ανέφερε, ξύπνησε τον σύζυγό της, έκαναν προσπάθειες ανάνηψης …αλλά μάταια.

Οι αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι επρόκειτο για δολοφονίες, πέρα από το στατιστικό παράδοξο, όπως και στην περίπτωση της Πάτρας.

Κλιμάκιο της αστυνομίας και ένας ιατροδικαστής ασχολήθηκαν εκτενώς με την υπόθεση και αφού δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αν υπήρξε εγκληματική ενέργεια αποφάσισαν να ερευνήσουν αν υπήρχε περίπτωση να πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια. Έψαξαν και τον γονιδιακό παράγοντα ζητώντας από τους γονείς να δώσουν αίμα. Τελικά απέκλεισαν την περίπτωση να πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια οπότε ερεύνησαν εκ νέου την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές ανέκριναν το ζευγάρι και μετά από πολύωρες ανακρίσεις, ο πατέρας των παιδιών είπε κάτι στα ρωσικά στη μητέρα. Τότε, η μητέρα είπε ότι ευθύνεται μόνο η ίδια και ότι ο σύζυγος της δεν ήξερε τίποτα, ομολογώντας έτσι τις δολοφονίες.

Το σοκαριστικό είναι ότι στον ανακριτή η μητέρα έδειχνε αμετανόητη, ενώ παραδέχθηκε ότι θα έκανε άλλο παιδί!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όλη η επικαιρότητα