Μουσική

Η Μόνικα θα ερμηνεύσει στην Ακρόπολη το «Saving the World» για τους ήρωες στη μάχη της Covid-19

Ακούστε το άρθρο

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος AHEPA-Section Paris-Phaetuse επονομαζόμενος επίσης Daughters of Penelope-Paris, οργανώνει στην Ακρόπολη την ερμηνεία του τραγουδιού «Saving the World» προς τιμήν των ηρώων στη μάχη ενάντια στον Covid-19 παγκοσμίως.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, ανέλαβε την πρωτοβουλία να πραγματοποιηθεί η ερμηνεία του τραγουδιού “ Saving the World” στoν Ιερό Βράχο και προσφέρει αυτή την ερμηνεία σε όλους τους ήρωες στη μάχη κατά του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο ιατρικό προσωπικό.

Το τραγούδι «Saving the World» ερμηνεύει η Ελληνίδα καλλιτέχνης Monika το οποίο και συνέθεσε κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας του COVID-19. Η πρώτη μετάδοση του « Saving the World » θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2020 στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος. H ερμηνεία του τραγουδιού θα αναμεταδοθεί στα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, Spotify, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, κλπ.).

Θα είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου

Home

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του AHEPA-Section Paris-Phaetuse- Daughters of Penelope Αλεξάνδρα Χρυσοστάλη, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να κάνει μία δωρεά προς υποστήριξη των ελληνικών φορέων παροχής υγείας, όπως τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

*H AHEPA-Section Paris-Phaetuse είνα φιλανθρωπικός σύλλογος του γαλλικού νόμου 1901, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι. O σύλλογος αποτελεί μέλος της ευρύτερης διεθνούς οικογένειας Daughters of Penelope, φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών που ιδρύθηκε το 1929. Αποστολή μας είναι να προωθούμε τον Ελληνισμό, την Παιδεία, την Φιλανθρωπία, την Υπευθυνότητα των Πολιτών, την

Οικογένεια καθώς και την Αριστεία. Η δράση μας συνίσταται στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών για την από κοινού αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα