WEB tv Αχαϊα

Η μυστηριώδης βραδυκαρδία της Τζωρτζίνας πριν ειδοποιηθούν οι γιατροί – Εικόνα ντοκουμέντο

Οι γιατροί που παρακολουθούσαν τη Τζωρτζίνα όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο δεν είχαν καταγράψει ποτέ πτωτική πορεία στους καρδιακούς παλμούς του νεαρού κοριτσιού.
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Οι αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, προκειμένου να καταλάβουν τι συνέβη και τα τρία παιδιά έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γιατροί που παρακολουθούσαν τη Τζωρτζίνα όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο δεν είχαν καταγράψει ποτέ πτωτική πορεία στους καρδιακούς παλμούς του νεαρού κοριτσιού.

«Ποτέ δεν παρουσίαζε αυτή την εικόνα, αυτή την καθοδική πορεία, τη βραδυκαρδία και ξαφνική ταχυκαρδία» ανέφεραν γιατροί, συμπληρώνοντας πως «οι σχετικές καταγραφές ήταν ευθεία γραμμή με πρόσκαιρες καμπυλώσεις».

Παράλληλα, τονίζουν ότι ούτε ο ύπνος, ούτε η εγκεφαλοπάθεια που έπασχε το παιδί θα μπορούσαν να οφείλονται για την εικόνα που παρουσίασε το μόνιτορ του παιδιού.

Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσίασε ένα από τα ντοκουμέντα που έχουν στη διάθεσή τους οι γιατροί. Εκεί καταγράφεται η εικόνα του μόνιτορ της Τζωρτζίνας, σε προγενέστερο χρόνο από αυτό που παρουσίασε η μητέρα του κοριτσιού, όπου παρουσιάζει μια ταχυκαρδία, ωστόσο πριν δεν παρουσίασε καμία εναλλαγή ή καμπύλωση στους καρδιακούς σφυγμούς.

Δείτε τα ντοκουμέντα στο βίντεο του ΜΕGA:

Διαβάστε Επίσης

Όλη η επικαιρότητα