Κόσμος Χωρίς κατηγορία

Η Ναόμι Κάμπελ επαινεί την Κέιτ Μος για την κατάθεσή της υπέρ του Τζόνι Ντεπ: «Πες τα!»

Ακούστε το άρθρο

Την Κέιτ Μος επαίνεσε η Ναόμι Κάμπελ για την κατάθεσή της υπέρ του Τζόνι Ντεπ.

Το διάσημο μοντέλο πήρε θέση για τη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα screenshot από ένα άρθρο με την κατάθεση της Κέιτ Μος και πάνω σε αυτό έγραψε αναφερόμενη στο μοντέλο: «Ναι Βάγκον, πες τα».

Υπενθυμίζεται ότι η λέξη «Βάγκον» είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Ναόμι Κάμπελ για τη φίλη της, εδώ και πολλά χρόνια.

Η Κέιτ Μος κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω ζωντανής σύνδεσης και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ από το 1994 έως το 1998, ενώ διέψευσε την Άμπερ Χερντ, η οποία ισχυριζόταν ότι ο Ντεπ είχε σπρώξει το μοντέλο από τις σκάλες.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της η Άμπερ Χερντ.

Η Κέιτ Μος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Χερντ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Τζαμάικα. Όταν ερωτήθηκε πώς τον ξέρει, το μοντέλο επιβεβαίωσε ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Ντεπ από το 1994 μέχρι το 1998.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα», είπε χαρακτηριστικά,

Όπως ανέφερε αργότερα, η ίδια γλίστρησε στη σκάλα, καθώς τα σκαλιά ήταν βρεγμένα. Εκείνος όχι μόνο τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά ανέλαβε την φροντίδα της.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ωστόσο, κατάφερε να περάσει το μήνυμά της, ότι με τον Τζόνι Ντεπ διατηρούσαν μία ήρεμη, ρομαντική σχέση, με τον ηθοποιό όχι μόνο να μην την κακοποιεί αλλά να τη φροντίζει και να της φέρεται με στοργή.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της Κέιτ Μος, χαρακτηριστικό ήταν το πλατύ χαμόγελο του ηθοποιού.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα