Εκλογές Εκλογικά Νέα

Η νεολαία στηρίζει τη ΝΔ και Κώστα Τζαβάρα

Συνάντηση και με στελέχη της ΔΑΠ
για τα προβλήματα στα Πανεπιστήμια

Τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν σήμερα τη νεολαία, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας και πρ. υπουργός Κώστας Τζαβάρας, με στελέχη της ΟΝΝΕΔ Ηλείας.

Στη  συνάντηση που συμμετείχαν και εκπρόσωποι της φοιτητικής οργάνωσης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, στο επίκεντρο βρέθηκε το brain drain, δηλαδή η μαζική φυγή των νέων στο εξωτερικό προκειμένου να εξασφαλίσουν εργασία.

Όπως επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους των νέων,  στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του  βουλευτή Ηλείας στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ στον Πύργο, ο Κ.  Τζαβάρας  ήταν και είναι δίπλα στη νεολαία, η οποία από την  πλευρά της τον στηρίζει για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει γι’ αυτήν.

Αναφορά εξάλλου έγινε και στα προβλήματα που κυριαρχούν στα πανεπιστήμια,  όπου  όπως τονίστηκε, η κατάργηση του ασύλου από την αυριανή κυβέρνηση της Ν.Δ. θα δώσει τέλος στα  φαινόμενα ανομίας  που υπάρχουν σήμερα.

Παρών στη συνάντηση ήταν οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ καθώς και της ΔΑΠ κ.κ. Κων/νος Βρακάς και Ραφαήλ Μαστρογιαννόπουλος και άλλα μέλη των οργανώσεων της νεολαίας του κόμματος στο Νομό, αλλά και γενικότερα.

Όλη η επικαιρότητα