Sexy

Η Νικολέτα Ράλλη μας τα έδειξε όλα, δεν έκρυψε τίποτα (PHOTOS – VIDEO)

nikls-656x410.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σέξι παρουσιάστρια προκάλεσε εγκεφαλικά επεισόδια με τα αποκαλυπτικά μαγιό της που δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία των ανδρών.. Μας έστειλε αδιάβαστους!!

Η νήσος των ανέμων μας πήρε και μας σήκωσε με τις αποκαλυπτικές παρουσίες που στην Μύκονο νιώθουν αλλιώς, αφού χαλαρώνοντας κάτω από τον καυτό ήλιο,  απολαμβάνουν τη δημοσιότητα τους όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εγχώρια ηθοποιός και παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη όπως όλες οι celebrities επέλεξαν το διάσημο νησί για τις διακοπές της, και οι φωτογραφίες της ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αφού η γυναίκα είναι όλα τα λεφτά.

Μας τα έδειξε όλα αυτό το καλοκαίρι η “καυτή” παρουσιάστρια, αφού βγήκε στην παραλία με λευκό μαγιό και προκαλέσε ταχυκαρδίες. Τρέλανε κόσμο η Νικολέττα Ράλλη αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο, και θυμηθείτε μαζί μας τις δύο πιο καυτές εμφανίσεις της που ακόμα συζητιούνται..

Δείτε τη στο instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Σεμνή, όμορφη και με λευκό μαγιό που αφήνει την φαντασία μας να ξεσαλώσει γιατί ξέρει τι θέλει το αντρικό κοινό  που την λατρεύει και τακτικά υμνεί τα κάλλη της.

Η νεαρή, επέλεξε ένα σέξι λευκό μπικίνι, ενώ δεν παρέλειψε να παίξει με το φακό και την φυσική και επιμελώς ατημέλητη παρουσία της.

Τώρα για το μπούστο της ούτε κουβέντα, ούτε βέβαια για το υπέροχο και δυνατό cameltoe που μας προσέφερε.

Δείτε και το Video με το υπέροχο λευκό bikini της:


Πηγή: parapolitika.gr

Όλη η επικαιρότητα