«Η Ολυμπιακή Γη μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα!» – Συνάντηση εργασίας Κικίλια-Κοροβέση χθες στην Πάτρα

Share

Ένας από τους υπουργούς που συνόδευσαν τον Κυριακό Μητσοτάκη χθες και σήμερα στην Πάτρα ήταν και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας μάλιστα στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κυβερνητικού κλιμακίου στην Αχαΐα, είχε χθες συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και αφορούν την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή αλλά και ευρύτερα στην Δυτική Ελλάδα.

Μετά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Πάτρα, ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως: «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η φετινή χρονιά για τον τουρισμό ήταν πολύ πετυχημένη με πάνω από 18 εκατομμύρια ευρώ έσοδα.

Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα μπροστά μας αλλά βλέπω ότι έχουμε εξαιρετικούς παράγοντες του τουρισμού και με όραμα και θέλουμε ως κυβέρνηση να τους στηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε».

«Οι διεκδικήσεις δεν σταματούν» Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοροβέσης, ανέφερε πως η επίσκεψη του υπουργού – με τον οποίο υπάρχει σπουδαία συνεργασία – είναι σημαντική και πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι η επίσκεψη δεν είναι εθιμοτυπική, έχει αποτελέσματα και είχαμε την δυνατότητα να συζητήσουμε γι αυτά. Οι διεκδικήσεις της Περιφερείας μας προς το υπουργείο δεν σταματούν ποτέ, ζητούμε περισσότερα!

Η περίοδος που πέρασε ήταν πολύ καλή για τον τουρισμό και νομίζω ότι διεκδικώντας πράγματα η Ολυμπιακή Γη, η Ολυμπιακή Περιφέρεια μπορεί να πετύχει ακόμα περισσότερα!»