Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Η ώρα της διαδοχής Καστρινού – Αύριο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ανοίγει τα χαρτιά του

Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις αναμένονται σε εύλογο χρονικό διάστημα ως προς την ανάδειξη του νέου επικεφαλής της παράταξης Καστρινού αφού ο δήμαρχος Πηνειού είναι οριστικά υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, υποψηφιότητα που «κλείδωσε» πριν τρεις μέρες και η στιγμή απαθανατίστηκε με την φωτογραφία του Καστρινού με τον πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη..

Την Κυριακή στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό της Γαστούνης ο Αλέξης Καστρινός θα εγγυηθεί την ενότητα και την συνέχεια της παρατάξεως και θα ανοίξει τα χαρτιά του ως προς τις σκέψεις του για την διαδοχή του.

Πάντως από τους δημοτικούς συμβούλους του Αλέξη Καστρινού δύο έχουν εκδηλώσει ανοικτά την πρόθεση να διεκδικήσουν την θέση του επικεφαλής της παράταξης: ο Δημήτρης Βασιλόπουλος που είχε έρθει τις προηγούμενες εκλογές πρώτος σε σταυρούς και ο εκπαιδευτικός Σάκης Γεωργόπουλος. Και οι δύο είναι καταξιωμένα στελέχη της παράταξης με πλούσια αυτοδιοικητική εμπειρία.

Χθες ο δήμαρχος Πηνειού κάλεσε τους δημοσιογράφους στο γραφείο του και προέβη σε δηλώσεις που αφορούσαν εκδήλωση για το Κτηματολόγιο καθώς και την συγκέντρωση  της Κυριακής στο Κουρβισιάνειο:

Κτηματολόγιο

Ο Αλέξης Καστρινός δήλωσε: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε το έργο μας, η θητεία μας τελειώνει τον Αύγουστο. Ο Δήμος Πηνειού διοργανώνει ημερίδα για ενημέρωση στους συνδημότες μου όσον αφορά το Κτηματολόγιο. Η ημερίδα θα γίνει στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο, την προσεχή Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 18:00. Καλό είναι να έρθουν όλοι οι δημότες για να λάβουν γνώση του τι γίνεται με το Κτηματολόγιο».

Απολογισμός έργου και όχι μόνο

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σημαντική εκδήλωση της Κυριακής στο Κουρβισιάνειο:

«Καλώ τους συνδημότες και όλο τον κόσμο την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, όπου θα κάνω παρουσίαση του έργου και γενικότερα της λειτουργίας του Δήμου για την θητεία μας 2014-1019. Θα πρέπει ο κόσμος να μάθει τι ακριβώς έχουμε πετύχει, ποιοι είναι οι στόχοι και να λυθούν όλες οι απορίες προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Επίσης, να γίνει και μία κουβέντα για τον Κλεισθένη και οτιδήποτε άλλο για την περαιτέρω διαδικασία μας».

Όλη η επικαιρότητα