Αθλητισμός

«Ή Παμπελοποννησιακό ή αλλάζουμε πόλη»

panaxaiki2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τελεσίγραφο στέλνει στη Δημοτική Αρχή Πάτρας η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ως έδρα της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «μας το παραχωρείτε, αλλιώς πάμε σε άλλη πόλη».

Η ανακοίνωση δημοσιοποιήθηκε μετά τις διαρροές που υπήρξαν πως στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας θα υπάρχει αρνητική εισήγηση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αθανασόπουλο όσον αφορά την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου.


Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρεται πως «η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εάν είναι αλήθεια τα όσα δημοσιοποιούνται θέλει να κάνει γνωστά τα εξής:

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα η οποία χρησιμοποιεί δημοτικό στάδιο και δεν οφείλει στον Δήμο Πατρέων ούτε ένα ευρώ.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή από της αναλήψεως των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής έχει καταβάλλει στον Αντιδήμαρχο κ. Μελά προσωπικά το ποσό των 45000,00€  εξοφλώντας κάθε υποχρέωση της και συντηρώντας με δικές της δαπάνες τον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου του σταδίου.

Η  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή παραχώρησε ουσιαστικά το σύνολο των εισπράξεων με Ολυμπιακό και ΑΕΚ έχοντας την προσωπική διαβεβαίωση του κ. Μελά ότι με αυτές τις καταβολές θα ανανεώνονταν η σύμβαση με τον Δήμο Πατρέων και με μικρότερο τίμημα από το περσινό.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για αυτό το λόγο έχει δεσμευμένη στα χέρια της προϊσταμένης των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Σπηλιοπούλου εγγυητική επιστολή ύψους 35000,00€ πληρώνοντας κάθε μήνα αντίστοιχους τόκους και έξοδα στην τράπεζα.

Η  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη λύπη της για την χρονική στιγμή την οποία επιλέγει να διαρρεύσει από τον Δήμο το συγκεκριμένο έγγραφο λίγες ώρες πριν από την πολλή  κρίσιμη συνάντηση με τον Πανηλειακό στον Πύργο και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ δημοσιοποιήθηκαν οι διώξεις του κ. Κορέα που αποδεικνύουν τους λόγους που η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν είναι μόνιμα στην Super League.

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δηλώνει ότι τη Δευτέρα και αμέσως μετά την τέλεση του αγώνα στον Πύργο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την συζήτηση του θέματος.

Σε περίπτωση απορρίψεως του αιτήματος της  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλο στάδιο το οποίο να καλύπτει τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας η  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα αναγκαστεί να μετακομίσει και να δίνει τους αγώνες της σε άλλη πόλη».

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα