«Η Πεντάμορφη και το Τέρας», σήμερα στο Θέατρο Φλόκα

Share

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, πιστή στο ραντεβού της για 15η συνεχή χρονιά παρουσιάζει το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».  Το ραντεβού έχει δοθεί στις 9:00 σήμερα το βράδυ, στο Θέατρο «Φλόκα», για το Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα μας πρόσωπα απ’ το θέατρο και την τηλεόραση, ο Νίκος Αναδιώτης και η Ευγενία Τσαούση.  Μαζί τους είναι η Στέλλα Μπονάτσου,  ο Αντώνης Τάμβακας, και ο Αργύρης Σαζακλης.

Αυτή την υπέροχη ιστορία αγάπης, που διαδραματίζεται σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι  εμπλουτισμένη με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι, γέλιο και θέαμα.

Λίγα λόγια για το έργο…

Πότε μεγαλύτερη αξία η ομορφιά;  Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η την ψυχή και την καρδιά;  Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;

Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ’ την παράσταση.  Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης,  ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις,  κάνοντας την παρακολούθησή του ακόμα πιο ευχάριστη.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας», ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, έγραψε το 1870 η Παριζιάνα μυθιστοριογράφος Σούζαν Μπαρμπο Ντε Βιλενεβ. Τη διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες της έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης,  τη μουσική έκανε ο αγαπημένος σε όλους Γιάννης Ζουγανέλης,  την  παράσταση με τα εντυπωσιακά κοστούμια έντυσε η Σήλια Δεμίρη και το σκηνικό δημιούργησε η Χριστίνα Ασλάνογλου.