Ηλεία

Οι πέντε πρώτοι υποψήφιοι του Χρ. Χριστοδουλόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Τ.Κ. Δάφνης

Ακούστε το άρθρο

Τους πέντε πρώτους υποψηφίους της παράταξής «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στην Τοπική Κοινότητα Δάφνης παρουσίασε ο Δήμαρχος Ήλιδας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Πρόκειται για τους κ.κ. Γεώργιο Θεοδωρόπουλο, Βασίλειο Μπάκα, Δημήτριο Λαγκαδινό, Ηλία Βλασσόπουλο και Κωνσταντίνα Θωμοπούλου.

Και οι πέντε υποψήφιοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας –μεταξύ άλλων– σε κοινή τους δήλωση: «Αποτελεί μεγάλη μας τιμή και χαρά να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ, για την Τοπική Κοινότητα Δάφνης.

Τα τελευταία πέντε χρόνια με την δημοτική αρχή του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου εκτελείται και έχει δρομολογηθεί ένα μεγάλο έργο στον Δήμο μας, αλλά και μία προσπάθεια ανάδειξης των δημοτικών του διαμερισμάτων, όπως είναι και η επί δεκαετίες πριν ξεχασμένη Τοπική Κοινότητα Δάφνης που εμείς εκπροσωπούμε.

Μάλιστα, η δημοτική αρχή εδώ και λίγες ημέρες κατάφερε να χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο της Αγροτικής Οδοποιίας, για ένα μεγάλο έργο – όραμα δεκαετιών για την περιοχή μας, που έχει να κάνει με τον δρόμο από την Δάφνη στον Άγιο Δημήτριο, προϋπολογισμού 857.500€.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι μπήκαν γερά οι βάσεις για το μέλλον του Δήμου μας, αποφασίσαμε να βρεθούμε στο πλευρό του Δημάρχου Ήλιδας εν όψει των εκλογών στα τέλη Μαΐου».

Όλη η επικαιρότητα