Categories: Lifestyle

Η Πένυ Σκάρου μίλησε για τη σχέση της με γυναίκα: «Η οικογένειά μου με στήριξε, στις αδερφές μου “κλώτσησε” λίγο»

Share

Για την προσωπική της ζωή και την αποκάλυψη στην οικογένειά της για τη σχέση της με μία γυναίκα μίλησε η Πένυ Σκάρου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε αρχικά, στο νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «Αλλού».

«Τα τραγούδια που γράφω χρόνια τώρα, τα περισσότερα είναι βιωματικά και ήθελα να το αποτυπώσω αυτό που έζησα με μια γυναίκα. Ο έρωτας δεν έχει φύλο. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα συναισθήματα για μια γυναίκα και αποφάσισα να το αποτυπώσω και στο τραγούδι», είπε αρχικά.

«Υπάρχουν πολλοί που οι γονείς τους τους καταπιέζουν και δεν αποδέχονται τις επιλογές των παιδιών τους. Μέσα από αυτό το κομμάτι δίνω ένα μήνυμα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από πολλές κοπέλες που μου λένε “μπράβο σου για αυτό που έκανες” κι έχουν περάσει δύσκολα από το οικογενειακό τους περιβάλλον», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη δική της οικογένεια και το πώς αντέδρασε, όταν αποκάλυψε τη σεξουαλικότητά της, η Πένυ Σκάρου δήλωσε: «Η οικογένειά μου με αγκάλιασε και με στήριξε, είναι άνθρωποι πολύ ανοιχτοί. Δεν έπαθαν σοκ. Στις αδερφές μου “κλώτσησε” λίγο. Σίγουρα σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η αγάπη. Όταν κάτι γίνεται με αγάπη, όλοι το αποδέχονται».

πηγή:πρώτο θέμα