«Η Πηγή του Σπιτιού» – Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος!

Share

Στις 5 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος ΄΄ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ΄΄ στον Πύργο, Κοκκίνου 15.

Εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι σας χαρτικά, είδη συσκευασίας, απορρυπαντικά, λευκά είδη, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, και για τον κήπο σας. Παρεβρέθησαν φίλοι ,συγγενείς συνεργάτες αλλά και επίσημοι καλεσμένοι για να ευχηθούν΄΄ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΄΄ , ΚΑΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΄΄.

Τον αγιασμό τον έκαναν ο πάτερ Βασίλειος και πάτερ Νεκτάριος όπου και αυτή με τη σειρά τους έδωσαν τις δικές τους ευχές!

Ο ιδιοκτήτης κύριος Θανάσης Ζαφειρόπουλος ευχαριστεί θερμά από καρδιάς όλο τον κόσμο που τον  στηρίζει εδώ και 40 χρόνια στην κοινωνία της Ηλείας, και του δίνει την δύναμη να εξελίσσετε , για να μπορεί να προσφέρει το καλύτερο.

Επίσης, είχαν την τιμή και την χαρά να παρευρεθούν οι επίσημοι καλεσμένοι τους κ. Τάκης Αντωνακόπουλος (δήμαρχος Πύργου),κ. Ηλίας Ξανθούλης (πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Πύργου), τον κ. Γιάννη Αργυρόπουλο (αντιδήμαρχος Πύργου),τον κ. Νικόλαο Καλάκο (γενικός διευθυντής επικουρικής ασφάλισης και υποψήφιος βουλευτής Ν. Ηλείας), τον κ.Τσεριώνη (πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο Ήλιδας) μαζί με την κ. Γιώτα Νικητοπούλου.

Επίσης, ευχαριστεί πολύ την ΟΡΤ για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, την εφημερίδα ‘’Πατρίς’’ για την φωτογράφιση της εκδήλωσης, τον Γιώργο Σπηλιωτόπουλο για τα πυροτεχνήματα, τον ραδιοφωνικό σταθμό venus fm, τον κ. Τάσο Γαβριλιάδη μαζί με τον κ. Περικλή Πατσούρη για την παρουσίαση των εγκαινίων.

Τέλος  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της επιχείρησης μας, για όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουν μαζί μας, και όλους τους συνεργάτες μας και φίλους που μας βοήθησαν και ήταν δίπλα μας για να οργανωθεί και να φέρουμε εις πέρας αυτή την υπέροχη βραδιά!

Σας ευχαριστούμε όλους για όλα.

Με εκτίμηση, οικογένεια Αθανασίου Ζαφειρόπουλου.