Κινηματογράφος

Οι πιο όμορφες μελαχρινές του ελληνικού κινηματογράφου

Ακούστε το άρθρο

Πανέμορφες, ταλαντούχες, καλλίγραμμες και χυμώδεις. Οι πιο διάσημες μελαχρινές της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά.

Ειρήνη Παππά

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Φίνος Φιλμ για να αποκτήσει σύντομα παγκόσμια φήμη μέσα από τις εξαιρετικές τις ερμηνείες σε μεγάλες ξενόγλωσσες παραγωγές.

Κατίνα Παξινού

Ένα όνομα, μια ιστορία, η Κατίνα Παξινού διακρίθηκε κυρίως για τη συμμετοχή της σε ξένες παραγωγές, ενώ απέσπασε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Για ποιον χτυπά η καμπάνα».

Έλλη Λαμπέτη

Η ισχυρή της προσωπικότητα και το πηγαίο της ταλέντο την καθιέρωσαν ως «γυναίκα είδωλο» του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Ρίκα Διαλυνά

Γοητευτική, αισθησιακή και σέξι, η Σταρ Ελλάς του ’54 ήταν μια από τις ομορφότερες ελληνίδες ηθοποιούς, με εξίσου μεγάλη καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ.

Τζένη Καρέζη

Τα «ωραιότερα μάτια του ελληνικού σινεμά» και ταυτόχρονα μια από τις δημοφιλέστερες ελληνίδες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Έλενα Ναθαναήλ

Μία από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, η Έλενα Ναθαναήλ άφησε εποχή με το «Εκείνο το Καλοκαίρι», ενώ συμμετείχε σε αρκετές ξένες παραγωγές.

Μάρθα Καραγιάννη

Η χυμώδης σταρ καθήλωνε το κοινό με τα χορευτικά της, τα οποία την ανέδειξαν σε μια από τις πιο σέξι παρουσίες στις δεκαετίες των 60s και 70s μέσα από τις ταινίες της Φίνος Φιλμ.

Σπεράντζα Βρανά


Χυμώδης και μπριόζα, η Σπεράντζα Βρανά καθιερώθηκε ως «σέξυ μάγκισσα» μέσα από τις επιθεωρήσεις και τον κινηματογράφο, με το ταπεραμέντο της να αποτελεί συχνά λόγο έριδας με άλλες γυναίκες.

Πηγή: in2life 

Όλη η επικαιρότητα