Αρθρογραφία Πολιτική

Οι πολιτικές του διεθνισμού και των μνημονίων τροφοδοτούν το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Θανάσης Μπέλτσος.

Ήρθε το πόρισμα της διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για να φουντώσει η συζήτηση για το δημογραφικό ζήτημα.

Ξαφνικά διαπιστώσαμε ότι ο πληθυσμός γερνάει και μειώνεται δραματικά. Οι προβλέψεις ότι το 2050 θα είμαστε 8 εκατομμύρια πολίτες, 30% κάτω από τα σημερινά πληθυσμιακά δεδομένα δείχνουν το μέγεθος του εθνικού εγκλήματος που εκτυλίσσεται συνειδητά από κυβερνήσεις, ανίκανες και ανεύθυνες.

Τα αίτια αυτής της ραγδαίας μείωσης του πληθυσμού δεν έγιναν γνωστά μέσα από το συγκεκριμένο πόρισμα. Για το δημογραφικό υπάρχει αρθρογραφία τα τελευταία δέκα χρόνια που φροντίζουν όμως έντεχνα κάποιοι κύκλοι να την ταυτίζουν με ομοφοβικά και ρατσιστικά σύνδρομα.

Ο θεσμός της οικογένειας αντί να ενισχυθεί, βρίσκεται στο στόχαστρο. Προτεραιότητα δεν είναι να χτυπηθεί η υπογεννητικότητα αλλά να θωρακιστεί το θεσμικό πλαίσιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την αλλαγή φύλλου σε ανήλικα παιδιά. Πολιτική ψευδεπίγραφη που αντιτίθεται στο θεσμό της οικογένειας και της αναπαραγωγής.

Παράλληλα μειώθηκαν τα προνόμια των πολύτεκνων με πρόσχημα την οικονομική κρίση αλλά ταυτόχρονα μοιράστηκαν προνοιακά επιδόματα σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες. Εκμεταλλευόμενοι την ανθρωπιά της ελληνικής κοινωνίας η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πρόταξε πολιτικές στήριξης του κύματος των μεταναστών εξ Ανατολής και άφησε στο έλεος του Θεού την ελληνική οικογένεια επιβάλλοντάς της ένα συνεχές και ανελέητο μαρτύριο συνεχίζοντας τις πολιτικές των μνημονίων.

Χιλιάδες ελληνόπουλα είδαν την τελευταία 7ετία την πόρτα της εξορίας για να βρουν εργασία και ευκαιρία στη ζωή. Δεν μειώνεται μονάχα ο πληθυσμός αλλά και τα παραγωγικά τμήματα οδηγούνται στην ανεύρεση μιας καλύτερης ζωής σε τρίτες χώρες. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια καμία απολύτως πολιτική δεν υπήρξε για την στήριξη της ελληνικής οικογένειας, την ενίσχυση της τεκνοποίησης, την θεσμοθέτηση κινήτρων και ειδικών προνομίων όπως μειωμένο ΦΠΑ σε παιδικά είδη (διατροφή-ένδυση) και ελεύθερη πρόσβαση σε δομές όπως βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Σήμερα τα ζευγάρια δημιουργούν οικογένειες σε μεγαλύτερη ηλικία και με συνέπεια να μην δημιουργούν συνθήκες πολυπληθών οικογενειών με τον μέσο όρο ανά οικογένεια να είναι κάτω από τον αριθμό 2, όταν για παράδειγμα στην γειτονική Τουρκία ξεπερνά τον αριθμό 4.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προβλέψεις για το 2050 για την Τουρκία αναφέρουν ότι θα φτάσει πληθυσμιακά τα 100 εκατομμύρια πολίτες, την ίδια ώρα που η χώρα μας θα έχει ένα γερασμένο πληθυσμό των 8 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η ραγδαία μείωση του πληθυσμού δημιουργεί και σημαντικό ζήτημα σταθερότητας και κυριαρχίας της χώρας μιας και αδυνατεί επικίνδυνα ο ενεργός πληθυσμός διαταράσσεται η πληθυσμιακή σύνθεση σε ένα περιβάλλον όπου είναι εμφανείς οι επεκτατικές διαθέσεις των γειτόνων, Τουρκίας, Αλβανίας, Σκοπίων. Σε αυτή την κατάσταση η ελληνική κυβέρνηση απάντησε με τη Συμφωνία των Πρεσπών που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για μελλοντικές αλυτρωτικές επιδιώξεις.

Οι διαπιστώσεις αυτές δεν δείχνουν όμως να συγκινούν το πολιτικό σύστημα, το οποίο εγκλωβισμένο σε μια λογική υποτέλειας σε διεθνή κέντρα ακολουθεί πιστά πολιτικές και πρακτικές που συρρικνώνουν την ελληνική οικογένεια και δημιουργούν ένα εχθρικό περιβάλλον για την σωστή ανάπτυξη της.

Δεν είναι όμως η ραγδαία μείωση του πληθυσμού και η γήρανση το μοναδικό πρόβλημα. Υπάρχει και η ωρολογιακή βόμβα των μεταναστών που ως γνωστόν αναπαράγονται με μεγάλους ρυθμούς δημιουργώντας πολυπληθείς οικογένειες λόγω παράδοσης και κουλτούρας. Αυτό το γεγονός δημιουργεί για τα επόμενα χρόνια μια σαφή απειλή στην διατάραξη της πληθυσμιακής σύστασης της χώρας, που με δεδομένη την βούληση να τους δοθούν ίσα προνόμια και δικαιώματα με τον ελληνικό γηγενή πληθυσμό και με το άνοιγμα των διαδικασιών αθρόων ελληνοποιήσεων θα οδηγήσει στην διατάραξη της ισορροπίας στην κοινωνία και στην αλλαγή της ταυτότητας και της πολιτισμικής καταβολής της χώρας.

Η θεωρία «κράτη χωρίς σύνορα» με πολυπολιτισμικές συνθέσεις που δείχνει να αποδέχεται και να στηρίζει η σημερινή κυβέρνηση είναι το περιβάλλον που θα δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθούν τα γεγονότα σε μια καταστροφική κατεύθυνση.

Η προσπάθεια ανάδειξης μιας ψεύτικης διαπάλης μεταξύ της ακροδεξιάς και της προοδευτικής αριστεράς έχει ως στόχο την ταύτιση της επιχειρηματολογίας για το δημογραφικό με τον ρατσισμό. Αυτό το παιχνίδι ενισχύεται από την δράση εκατοντάδων μη κυβερνητικών οργανώσεων ΜΚΟ που είναι εστίες διαφθοράς και διακίνησης μαύρου χρήματος, οι οποίες χρηματοδοτούνται από διεθνή κέντρα στα πλαίσια δημιουργίας ενός κλίματος πολυπολιτισμικότητας, κατάργησης των εθνικών κρατών στα πρότυπα του αμερικανικού μοντέλου.

Έτσι ενισχύεται, μέσω των πολεμικών συρράξεων στις εστίες τους η μετακίνηση πληθυσμών και επιτυγχάνεται η αλλοίωση των κοινωνιών της Δύσης.

Αυτό είναι και το κορυφαίο ζήτημα που προκύπτει μέσα από την όξυνση του δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας, γιατί το θέμα της υπογεννητικότητας θεωρητικά θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με συγκεκριμένες πολιτικές. Το μείγμα όμως δημογραφικό-μεταναστευτικό είναι εκρηκτικό και δεν αντιμετωπίζεται με τις επικρατούσες πολιτικές απόψεις και με τα πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν όραμα για τον τόπο τους αλλά αντιγράφουν και εκτελούν αυτά που επιβάλλει ο διεθνής παράγοντας.

Πηγή: otavoice 

Όλη η επικαιρότητα