Αθλητισμός

«Η πόρτα μου πάντα ανοιχτή για μια καλή συνεργασία!…»

epsi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα πιο βασικά θέματα που αφορούν σήμερα τον τομέα του Ηλειακού ποδοσφαίρου αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, συζητήθηκαν σε μια ιδιαιτέρως ουσιαστική και πολύωρη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ενωμένης πλέον κίνησης ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΗ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γιώργο Σαρρή.

 

Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, παρουσία και του Αναπλ. Προέδρου κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου, όπως και άλλων συνεργατών κ. Σαρρή και δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί ένας χρήσιμος και εποικοδομητικός διάλογος, κυρίως όσον αφορά το αύριο της ΕΠΣ Ηλείας και την αποκατάσταση των σημερινών διαταραγμένων – ελέω Κουλούρη – σχέσεων με την ΕΠΟ.

Συμμετείχαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους από την Ηλειακή παράταξη οι κ.κ. Βασίλης Παναγόπουλος, Χρίστος Πλευριάς, Άγγελος Μπράτης, Θανάσης Γκέτσιος και νϊκος Λυμπέρης, με τους δύο πρώτους, να γνωστοποιούν στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας την απόφαση συνεργασίας και κοινής πορείας στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση της Ένωσης.

 

Θερμά λόγια και προτροπές

 

Ο κ. Σαρρής, υποδεχόμενος θερμά όλα τα μέλη της Ηλειακής αντιπροσωπείας, τόνισε ότι με συνεννόηση και με σοβαρότητα μπορούν να βρεθούν λύσεις ώστε να αντιμετωπιστούν αρκετά προβλήματα και επεσήμανε ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός στον τόπο μας, χρειάζεται ενωτικές πρωτοβουλίες που μπορούν πράγματι να βοηθήσουν.

Η ΕΠΟ – επεσήμανε ο κ. Σαρρής – δείχνει εμπιστοσύνη στις πρωτοβουλίες αυτές, που εκτός των άλλων επιδιώκουν κάτι το καινούριο στον χώρο και από την πλευρά της είναι ανοιχτή για διαρκή συζήτηση και συνεργασία με ανθρώπους οι οποίοι με εντιμότητα, συνέπεια και πολύ δουλειά είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν.

 

Αποκατάσταση του καλού κλίματος

 

Ανταπαντώντας τα μέλη της Ηλειακής αντιπροσωπείας, δήλωσαν απόλυτοι γνώστες των γεγονότων των τελευταίων μηνών, καθώς με ευθύνη του σημερινού Προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, οι σχέσεις με την Ομοσπονδία, βρέθηκαν στο χειρότερο δυνατό σημείο και πρόσθεσαν ότι οι ίδιοι είναι κάθετα αντίθετοι με την τακτική της ρήξης, που ακολουθεί η σημερινή διοίκηση της Ένωσης.

Στόχος λοιπόν είναι η αποκατάσταση των πραγμάτων, και η δημιουργία ενός πολύ καλού και αμοιβαίου προς αυτή την προοπτική κλίματος με την ΕΠΟ, έτσι ώστε η ΕΠΣ Ηλείας να έχει σύντομα αξιόπιστο λόγο και πρωταγωνιστικό ρόλο (όπως πρέπει να έχει) σε όλες τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

 

Οι αξιολογημένοι διαιτητές

 

Στο πλαίσιο της ίδιας συνάντησης, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να υπάρξει απεμπλοκή στο θέμα των αξιολογημένων Ηλείων διαιτητών και να επανέλθουν στην ενεργό δράση σε μόνιμη βάση, αφού έχουν τη θέληση και την ικανότητα να προχωρήσουν μπροστά και να εκπροσωπήσουν επαρκώς την Ένωσή μας, στα εθνικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς οι διαιτητές μας «πληρώνουν» την κακή τακτική του κ. Κουλούρη απέναντι στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάτι, που ακόμη ο ίδιος και οι συνεργάτες του αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν. Εμείς ωστόσο – είπαν οι κ.κ. Παναγόπουλος – Πλευριάς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής – έχουμε καθήκον να προασπίσουμε την προσωπικότητα αλλά και την εξέλιξή τους, γι’ αυτό και θέλουμε να επανεξεταστεί το θέμα αυτό. Ο κ. Σαρρής μάλιστα εντός της εβδομάδας θα παραλάβει και εγγράφως το συγκεκριμένο αίτημα για να υπάρξει μια και καλή διευθέτηση του ζητήματος των αξιολογημένων.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Σαρρής ανέφερε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοικτή για οποιοδήποτε θέμα συνεργασίας με σκοπό την επίλυση προβλημάτων, ενώ ευχήθηκε να υπάρξει ένα ήρεμο και πολιτισμένο περιβάλλον για τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ στην Ηλεία.

Όλη η επικαιρότητα