Ηλεία

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου κάνει και φέτος διακοπές στην Ηλεία – Έφτασε στον Άραξο – Συνοδεύεται από 20 οχήματα

Γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018 αφίχθη στο πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου με ιδιωτική πτήση, ένα σημαντικό πρόσωπο που αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και δη την Δυτ. Ελλάδα.

Ο λόγος για την γοητευτική Πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, η οποία έφτασε στον Άραξο με τον έφηβο υιό της, τον διάδοχο και πρίγκιπα Μουλάι Χασάν. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η συνοδεία είναι πολυμελής και η οικογένεια που κάθε καλοκαίρι έρχεται στην χώρα μας και δη στην περιοχή της Κυλλήνης που λατρεύει, δεν επιζητεί και δεν επιθυμεί δημοσιότητα.

Πέρυσι η Πριγκίπισσα του Μαρόκου εκτός από την αγαπημένη της Ηλεία είχε ταξιδέψει και στην Κέρκυρα ενώ είχε ακουστεί και γραφτεί πως εκτός από το Ιόνιο είχε λατρέψει και την Τζια στο Αιγαίο πέλαγος όπου μάλιστα φρόντισε να αγοράσει και μία βίλλα. Για την ασφαλή άφιξη της και την επίσημη υποδοχή που της επιφυλάχθηκε στο αεροδρόμιο του Αράξου είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα από την ασφάλεια του αεροδρομίου και την Ελληνική αστυνομία. Το μόνο που δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί ήταν λόγω του άστατου, βροχερού καιρού που επικρατεί στην περιοχή, το προβλεπόμενο για τέτοιες VIP περιπτώσεις, κόκκινο χαλί.

Να θυμίσουμε πως η βασιλική οικογένεια του Μαρόκου στηρίζει και επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και μάλιστα με σταθερή σχεδόν ετήσια συχνότητα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το χρονικό διάστημα που η Πριγκίπισσα και ο υιός της θα παραμείνουν για τις διακοπές τους στην περιοχή δεν έχουν γίνει προς ώρας γνωστές. Η Λάλα Σάλμα είναι και ιδιαίτερα αγαπητή στην Δυτική Ελλάδα καθώς επισκέπτεται και καταστήματα για τις αγορές της (έχει επισκεφθεί και ψωνίσει πολλές φορές στα μαγαζιά του κέντρου της Πάτρας) και μαγαζιά για νυχτερινές της εξόδους.

*Σύμφωνα τέλος με τα τελευταία δημοσιεύματα η Πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα χώρισε φέτος από τον σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ’ με τον οποίο θα συμπλήρωναν 16 χρόνια γάμου.

Όλη η επικαιρότητα