Lifestyle

Η πρώην γυναίκα του Σον Πεν και ο γοητευτικός σύντροφος της: Εκείνη είναι 54, εκείνος 34 και αγαπιούνται πολύ

Ακούστε το άρθρο

Είναι 54χρονών και πιο όμορφη από ποτέ. Η δημοφιλής ηθοποιός, πασίγνωστη και από τη σειρά «House of cards», ντύθηκε για τρίτη φορά νύφη και ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο Clement Giraudet , διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του οίκου Saint Laurent. Ο γάμος τους έγινε το καλοκαίρι σε στενό κύκλο στη Νότια Γαλλία.

Για πολλά χρόνια, ακόμα και αφού είχε χωρίσει, το όνομα της Ρόμπιν Ράιτ, ήταν πολύ στενά συνδεδεμένο με το επίθετο του πρώην συζύγου της: Ρόμπιν Ράιτ Πεν. Ο μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε εκείνη και τον διάσημο ηθοποιό Σον Πεν, είχε οδηγήσει σε έναν γάμο που κράτησε από το 1996 ως το 2010. Η ίδια είχε δηλώσει στο παερελθόν ότι το μόνο καλό που είχε να θυμάται από εκείνα τα χρόνια είναι τα δύο της υπέροχα παιδιά που της άφησαν. Είχε μάλιστα ομολογήσει ότι στα 14 αυτά χρόνια είχε καταθέσει περίπου 3 αιτήσεις διαζυγίου μέχρι να πείσει τον εκρηκτικό σταρ να την χωρίσει.

Getty Images

Ο νέος της σύντροφος είναι μάλλον πολύ διαφορετικός από τον πρώην διάσημο σύντροφό της. Είναι ένας ευγενικός και αθλητικός fashionista, που έχει τατουάζ και του αρέσει το σερφ, το σνόουμπορντ, το σκέιτμπορντ και το mountain bike. Σύμφωνα με τη Daily Mail, μένει στο σπίτι της Ράιτ στο Λος Άντζελες όταν βρίσκεται στην πόλη.

Το υπέροχο νέο ζευγάρι έχει αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας-εκείνος είναι 34 ετών, κάτι πάντως που δεν φαίνεται καθόλου, καθώς η ηθοποιός είναι κατά κοινή ομολογία στα καλύτερά της. Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ε πρόσφατη συνέντευξή της: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή που γνώρισα την πραγματική αγάπη. Μου πήρε αρκετό καιρό».

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα