Lifestyle Sexy

Η πρώην του Γιάννη Σπαλιάρα αναστάτωσε την παραλία [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Υπήρξε ζευγάρι με τον Γιάννη Σπαλιάρα. Την περίοδο που εκείνος βρισκόταν στον πρώτο κύκλο του Survivor, η όμορφη γυμνάστρια τον περίμενε καρτερικά να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Μάλιστα, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας, του είχε στείλει ένα μήνυμα, που είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τον Έλληνα καρδιοκατακτητή.

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι η Ζωή Τζάνη θα ήταν η γυναίκα εκείνη, που μετά τις 4.000, που πέρασαν από τη ζωή του (σύμφωνα με «τσιμπημένη» δήλωση του ίδιου), θα οδηγούσε τον Σπαλιάρα στα σκαλιά της εκκλησίας, διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Μετά από διάφορα σκαμπανεβάσματα που πέρασε η σχέση τους, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Σπαλιάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram αποκάλυψε τον χωρισμό τους. Η Τζάνη, λοιπόν, είναι ελεύθερη και ωραία και απολαμβάνει τις βουτιές της στη θάλασσα.

Σε μία από τις εξορμήσεις της στην παραλία της Βάρκιζας, τη «συνέλαβε» και ο φωτογραφικός φακός. Κι εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της. Γυμνάστρια, γαρ.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα