ΕΠΣ Ηλείας

Οι προπονητές των ομάδων της Α1’ Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς … τεχνικό παραμένουν ακόμα : Αστέρας Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού, Ενιπέας Λαντζοίου, Α.Ο. Μακρισίων, ΑΠΟ Κουρτεσίου και  Προοδευτική Μανολάδας !

Αρκετά πίσω έχει μείνει αυτό το καλοκαίρι, ο σχεδιασμός των ομάδων της Α1 της ΕΠΣΗ,  σε  ότι αφορά την πρόσληψη προπονητή, καθώς και του ρόστερ της νέας περιόδου, παρότι ο καιρός περνά, και  στο τέλος του μήνα θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά που αρχίζει επίσημα  σε δυο μήνες (στις 21 – 22  Σεπτεμβρίου). Υπάρχουν ακόμα  ομάδες που δεν έχουν ούτε διοίκηση, ενώ είναι αμφίβολο έως αδύνατο να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ο Ενιπέας Λαντζοίου!  Ευκαιρία λοιπόν σήμερα, να δούμε συνολικά πως διαμορφώνεται η εικόνα στους πάγκους των ομάδων έως τώρα, η πλειοψηφία των οποίων αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό και δεν κράτησε τον περσινό της προπονητή. Συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα ξεκινήσουν την σεζόν με την περσινή συνταγή είναι μόλις δυο. Καθώς  οι περισσότερες ομάδες ξεκινούν με νέα πρόσωπα στους πάγκους τους.

                              Ποιοι ξεκινούν με νέο τεχνικό?

Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, μετά την περσινή καταστροφική χρονιά  όπου πήρε μέρος σχεδόν  σε  όλο το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής με την παιδική του ομάδα φυσικά  δέχτηκε τον υποβιβασμό του, επιστρέφοντας  στο τοπικό μετά από πάρα πολλά χρόνια, δεν υπάρχει όχι μόνο νέος τεχνικός, αλλά ούτε διοίκηση !

Η  ΝΙΚΗ  ΤΡΑΓΑΝΟΥ , μόλις προχθές  ανακοίνωσε  Δ.Σ. η απογοητευμένη από τον άδικο υποβιβασμό της από τη Γ΄  εθνική  Νίκη Τραγανού, όμως σιγά – σιγά θα βρει το δρόμο της, ξεκινώντας από το πόστο του νέου τεχνικού!

Ο  ΕΝΙΠΕΑΣ  ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ, για την ώρα  βρίσκεται μεταξύ «διάλυσης» και μη συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α1, ύστερα από  την περσινή εντυπωσιακή χρονιά του, όποτε για ποιον προπονητή μιλάμε?

Έναν παλιό γνώριμο επέλεξε  ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ  που  «επιστρέφει» στην  πόλη  του ύστερα από  χρόνια . Στον πάγκο της φέτος λοιπόν θα είναι ο  έμπειρος  Άρης Ρουμελιώτης ,  διαδεχόμενος  τον ανερχόμενο Ντίνο Παναγιωτακόπουλο που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στα πλει – οφ ανόδου!

Ο ιστορικός  ΑΛΦΕΙΟΣ  ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ   ήταν τέταρτος   πέρυσι στην Α1 τοπική, στην  καινούργια όμως Α1 ‘ τοπική κατηγορία της ΕΠΣΗ, θα πορευθεί με νέο τεχνικό στον πάγκο του. Ένας γνώριμος από παλιά…, ο Κώστας  Μπακάλης , θα διαδεχτεί τον Αμαλιαδίτη Λύσανδρο Τζαβάρα,  αφού η ομάδα δεν ανανέωσε την συνεργασία της μαζί του.

Νέο  όμως προπονητή έχει και ο φιναλίστ του περσινού κυπέλλου της ΕΠΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΣΑΒΑΛΙΩΝ, με τον  Λάμπη Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία…(έχοντας διπλό ρόλο καθώς θα αγωνίζεται κιόλας), μαζί με τον Έρνέστο Λυμπέρη,  αντικαθιστώντας τον Αμαλιαδίτη Θόδωρο  Ανδριόπουλο.

Νέο προπονητή έχει και  όμως και η ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ,  με τον παλιό της γνώριμο Γιώργο  Λαγό, να επιστρέφει στη Ν. Μανωλάδα  και στην  τεχνική ηγεσία της Δόξας , αντί του  Λεχαινίτη Αλέξη Γαλάνη, που έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος.

Ο ιστορικός ΑΙΑΣ  ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ , κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την περσινή του πολύ άσχημη σεζόν, επιλέγοντας στον πάγκο του με φόντο τον πρωταθλητισμό, τον έμπειρο  Αμαλιαδίτη τεχνικό Θόδωρο Ανδριόπουλο, ο  οποίος παίρνει τη θέση  του Γιώργου Βαρουξή που κράτησε στο φινάλε τον Αίαντα στην Α1!

Ο  «νεοφώτιστος» ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ, η οποία επιστρέφει στην Α1  ύστερα από 12 χρόνια, άλλαξε  και αυτή προπονητή, καθώς δεν ανανέωσε με τον τεχνικό της ανόδου Μάκη Κόκκαλη, επιλέγοντας τον  Νίκο Δαβουρλή, ο οποίος ξεκινά μια νέα καριέρα, στο διπλό ρόλο…, του προπονητή και παίκτη!

Η  κραταιά ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Π. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ , μόλις χθες και αυτή ανακοίνωσε  νέο Δ.Σ., και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας περιόδου , ξεκινώντας από τον τεχνικό!

Αφήσαμε για το τέλος  τις ομάδες που ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το παραμικρό! Πρόκειται για τον Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ, ο οποίος  πρόσφατα εξέλεξε διοίκηση και αυτή την ώρα αναζητά προπονητή,  παρότι ακούγονται έντονα τα ονόματα  των  Ντ. Παναγιωτακόπουλου  και Σταύρου Μεντή, όπως επίσης και ο ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ, που επίσης έχει καθυστερήσει, παρότι ακούγεται έντονα το όνομα του Μιχάλη Παπουτσή για να παραμείνει  στον πάγκο του !

                        Ποιοι πάνε με την περσινή… συνταγή !

Στο «νεοφώτιστο» Βαρθολομιό,  η διοίκηση του τοπικού ΗΛΕΙΑΚΟΥ, δεν  άλλαξε  προπονητή, και επέλεξε για τον πάγκο και πάλι επιστρέφοντας  στην Α1,  τον Γαστουναίο τεχνικό της ανόδου Μιχάλη Καλαρύτη , ο οποίος είχε ξαναβρεθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας  και παλιότερα, στην Α1 !

Η συνταγή δεν  άλλαξε ούτε αυτό το καλοκαίρι στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΓΟΥΜΕΡΟΥ,  η  οποία θα έχει στον πάγκο της  και τη νέα  περίοδο , τον  Γουμεραίο  Χρήστο Αγγελόπουλο, για  πολλοστή φορά  παρακαλώ…, που σίγουρα αποτελεί ρεκόρ για την Ηλεία.

                                          Οι   νέοι τεχνικοί:

ΑΣΤΕΡΑΣ  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ :    –

ΝΙΚΗ  ΤΡΑΓΑΝΟΥ:  –

ΕΝΙΠΕΑΣ  ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ: 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΩΣ:  Άρης  Ρουμελιώτης

ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ : Κώστας  Μπακάλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ: Λάμπης  Μαρκόπουλος – Ερνέστο Λυμπέρης

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Γιώργος Λαγός

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΑΣ :    –

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ :  Θόδωρος  Ανδριόπουλος

ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΥΡΓΟΥ:  Νίκος  Δαβουρλής

ΑΠΟ ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ:   –

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ:   –

 

Συνεχίζουν από πέρυσι

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ: Χρήστος  Αγγελόπουλος

ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: Μιχάλης Καλαρύτης

 

Όλη η επικαιρότητα