Lifestyle

Η πρωταγωνίστρια του Unorthodox όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Ακούστε το άρθρο

Το Unorthodox είναι η σειρά που θα δεις απνευστί και που θα σε προσγειώσει σε μια διαφορετική εκδοχή της πραγματικότητας. Τέσσερα 50λεπτα επεισόδια που διαδραματίζονται μεταξύ Νέας Υόρκης και Βερολίνου, εμπνευσμένα από το αυτοβογραφικό σενάριο της Ντέμπορα Φέλντμαν, της γυναίκας που ανήκε στην εβραϊκή κοινότητα των Χασιδικών. Τον ρόλο της πρωταγωνίστριας ερμηνεύει με τεράστια επιτυχία η 24χρονη Shira Haas.

Μέσα από αυτή τη σειρά, η Shira Haas μας συστήνεται ως Έστι, μία κοπέλα που έχει μεγαλώσει σε μία άκρως συντηρητική κοινότητα υπερορθόδοξων Εβραίων στο Μπρούκλιν. Για τις ανάγκες της παραγωγής η ηθοποιός αναγκάστηκε όχι μόνο να αλλάξει το look των μαλλιών της τρεις φορές: τα ξύρισε, φόρεσε περούκα και στη συνέχεια εμφανίστηκε με πολύ κοντό, αγορέ κούρεμα.

Παρότι αυτές οι αλλαγές ήταν πολύ τολμηρές, ηShira Haas αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι απολαμβάνει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Σε πρόσφατο story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ποζάρει με κατάξανθα μακριά μαλλιά και δείχνει πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το αποτέλεσμα. Το χρώμα αυτό ανέδειξε αμέσως το πρόσωπό της και «φώτισε» τα χαρακτηριστικά της, ενώ ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν πρόκειται για άλλη μια περούκα ή για μια εκρηκτική αλλαγή στα φυσικά της μαλλιά, αλλά πιστεύουμε ότι της πηγαίνει πολύ σε σχέση με το κοντό κούρεμα και το σκούρο χρώμα μαλλιών που είχε υιοθετήσει για τις ανάγκες της σειράς. Εσύ τι λες;

Όλη η επικαιρότητα