Κινηματογράφος

Η Ρέιτσελ Βάις στον ρόλο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Ακούστε το άρθρο

Την Ελίζαμπεθ Τέιλορ αναμένεται να υποδυθεί η ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις σε μία νέα βιογραφική ταινία που υπογράφουν οι παραγωγοί του The King’s Speech και ο συγγραφέας του Slumdog Millionaire.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“It’s Not My Job…” {Swipe!}✨ • • • #classicfilm #oldhollywood #violeteyes #elizabethtaylor #roleplay #multiverse #vintagerp #openrp #singlerp #literaterp #classicrp #crushrp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth? (@elizabethrosietaylor) στις

Η ταινία

Η ταινία αναμένεται να εξερευνήσει τη ζωή της Τέιλορ από την υποκριτική μέχρι τον ακτιβισμό, εστιάζοντας κυρίως στο ρόλο που διαδραμάτισε η σταρ του Χόλιγουντ στον αγώνα καταπολέμησης του AIDS και τι σήμαινε γι’ αυτήν, και όχι τόσο στην λαμπερή και σκανδαλώδης ζωή της.

Η υπόθεση

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 η Τέιλορ προσέλαβε τον Ρότζερ Γουόλ ως προσωπικό της βοηθό, έναν ομοφυλόφιλο που μεγάλωσε στον φτωχό και ομοφοβικό, λεγόμενο, αμερικανικό «Βαθύ Νότο». Παρότι προέρχονταν από διαφορετικούς κόσμους, οι δυο τους ανέπτυξαν μια βαθιά φιλία που άλλαξε τις ζωές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Repost from: @elizabethrosietaylor Elizabeth Taylor? • • • #oldhollywood #elizabethtaylor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Born in the wrong era (@thatsoldhollywood) στις

Το «πορτρέτο της αληθινής γυναίκας πίσω από τα μενεξεδένια μάτια»

Το σενάριο που υπογράφει ο Σάιμον Μπόφοϊ προέρχεται από ώρες συνεντεύξεων με ανθρώπους που γνώριζαν την Τέιλορ και δημιουργεί αυτό που οι κινηματογραφιστές έχουν περιγράψει ως ένα «πορτρέτο της αληθινής γυναίκας πίσω από τα μενεξεδένια μάτια».

via

Όλη η επικαιρότητα