Γυναίκα

Η Ριάνα μόλις φόρεσε την τάση στις φούστες που πρέπει να δοκιμάσετε κι εσείς

Ακούστε το άρθρο

Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι η slip-skirt έχει κάνει δυναμική επιστροφή. Το πρακτικό, πολλαπλών χρήσεων κομμάτι χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να βοηθήσει τα φορέματα και τις φούστες να στρώσουν σωστά, να ζεσταίνουν το σώμα το χειμώνα και να αποτρέπουν την εμφάνιση των εσωρούχων μέσα από διάφανα ρούχα. 100 χρόνια μετά και η απόγονος της slip φούστας είναι ένα εντελώς διαφορετικό στυλ.

Το ευέλικτο κομμάτι αγαπήθηκε ιδιαίτερα στα μέσα του τέλους της δεκαετίας του ’90- από το δρόμο μέχρι το κόκκινο χαλί, ενώ φορέθηκε διάσημα από την Kate Moss και τη Winona Ryder, αλλά και τη Gwyneth Paltrow, στην ταινία “Μεγάλες προσδοκίες” του 1998.

H πιο πρόσφατη σταρ που τη λάνσαρε; Η Ριάνα. Μάλιστα τη συνδύασε με ένα oversized σακάκι και ένα ζευγάρι λευκά πέδιλα αψηφώντας το κρύο της Νέας Υόρκης.

Splash News

Οι επιλογές της slip skirt για styling ωστόσο είναι ατελείωτες: Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα χαλαρό πουλόβερ, ένα απλό T-shirt κι ένα ζεστό cardigan ή ακόμα και με το αγαπημένο μας φούτερ. Τέλος, είναι κατάλληλη και για το γραφείο. Είναι πολύ πιο άνετη από ένα παντελόνι και μπορεί να προσφέρει πολλή περισσότερη κάλυψη απ ‘ότι το τολμηρό αδερφάκι της, το slip-dress.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα