Lifestyle Smile

Η Σάρον Στόουν στα 60 της ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Αν μίας σταρ το λέει… η καρδιά της, αυτή είναι σίγουρα η Σάρον Στόουν. Η διάσημη ηθοποιός στα 60 της χρόνια, δεν έχει κανένα άγχος να ποζάρει στο φακό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή ρετούς, αποκαλύπτοντας στον κόσμο, το πρόσωπό της, όπως πραγματικά είναι.

Εξάλλου, η Στόουν ποτέ δεν είχε τέτοια θέματα με την εξωτερική της εμφάνιση. Ακόμη και την εποχή, που ήταν το απόλυτο σύμβολο του σεξ και η φαντασίωση για κάθε άνδρα, εκείνη «τσαλάκωνε» τη δημόσια εικόνα της, με εμφανίσεις που δεν ήταν και τόσο κολακευτικές.

Σήμερα, η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει και όπως έχει δηλώσει, δεν την αγχώνει ιδιαίτερα. Αντίθετα, απολαμβάνει και αγαπά κάθε ρυτίδα στο πρόσωπό της. Η Στόουν διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, και μάλιστα είναι ιδιαίτερα δραστήρια, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

Και στις περισσότερες, ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ, όπως στην τελευταία, που είναι αγκαλιά με το σκύλο της. Κι εννοείται πως κάθε φορά, γίνεται ένας χαμός από likes και σχόλια των followers της.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα