Lifestyle

Η Σάσα Μπάστα ντύθηκε νυφούλα

Ακούστε το άρθρο

Η ώρα η καλή για την Σάσα Μπάστα έφθασε. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά το ξέφρενο bachelorette party που έκανε στη Μύκονο μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Κουσαθανά, ντύθηκε νυφούλα και έλαμπε από ευτυχία.

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της ανεβαίνουν σήμερα  τα σκαλιά της εκκλησίας  στον Άγιο Ιωάννη, ένα μικρό τουριστικό χώρο με απίστευτη φυσική ομορφιά, απέναντι από τη Δήλο. Μετά το γάμο μάλιστα θα ακολουθήσει και η βάφτιση της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Ειρήνη-Αλεξάνδρα, από την γιαγιά της.

Κουμπάροι στον γάμο  είναι ο κολλητός φίλος της Σάσας, Μάνος Κατσαμπούρης, και δύο Μυκονιάτες φίλοι του γαμπρού, ο Μάνος Γιακουμής και Βαγγέλης Ασημονύτης, ενώ την κορούλα τους βαφτίζουν η οδοντίατρος και φίλη της Σάσας, Κατερίνα Βεργέτη, και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού, Δημήτρης Τσερτσίδης.

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Σάσα Μπάστα ντύθηκε νυφούλα, έχοντας στο πλευρό της, την κορούλα της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

   

via

Όλη η επικαιρότητα