Ηλεία

Η ΣΕΤΤΗΛ δεν πάει πουθενά – Συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΣΕΤΤΗΛ με τον Φώτη Κουβέλη

Ακούστε το άρθρο

Μια ενδιαφέρουσα και συνάμα σημαντική συνάντηση πραγματοποίησε χθες το πρωί το προεδρείο των εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ, με τον πρόεδρο Γεώργιο Δημήτρουλα, το Γραμματέα Στέλιο Αλεξανδρόπουλο και τον Ταμία Διονύσιο Διαμαντόπουλο να επισκέπτονται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη προκειμένου να τον ενημερώσουν για το ζήτημα που έχει προκύψει με την μετακίνηση της ΣΕΤΤΗΛ στην Πάτρα και να του εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους με την ενέργεια αυτή.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Σύριζα Νομού Ηλείας Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος εξαρχής βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ και στηρίζει κάθε ενέργεια του Συλλόγου που σχετίζεται με την αναβάθμιση, ενίσχυση και παραμονή της ΣΕΤΤΗΛ στην πόλη του Πύργου. Από τη μεριά του Συλλόγου τέθηκαν στον υπουργό τα σενάρια και οι ανησυχίες για πιθανή μεταφορά της ΣΕΤΤΗΛ, ενώ κατατέθηκαν και προτάσεις οι οποίες αφορούν την ενδυνάμωση και ενίσχυσή της. Ο υπουργός, δείχνοντας γνώστης των σεναρίων που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας για επικείμενη μεταφορά της ΣΕΤΤΗΛ στην πόλη της Πάτρας, με απόλυτη ειλικρίνεια διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου ότι στόχος του είναι η ενίσχυση της ΣΕΤΤΗΛ, τόσο με τον εμπλουτισμό νέων υλικών εκπαίδευσης όσο και με την ενίσχυση του αριθμού εισαγωγής εκπαιδευομένων. Ακόμα, τόνισε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός, η ΣΕΤΤΗΛ δεν πρόκειται να μετακινηθεί από τον Πύργο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγο καιρό θα υπάρξει συνεργασία και με τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, για εξεύρεση νέων δυνατοτήτων ανάπτυξης και ενίσχυσης της ΣΕΤΤΗΛ. Τέλος, ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ, το στρατόπεδο αναμένεται να επισκεφθεί σε λίγο καιρό ο υπουργός Φώτης Κουβέλης ύστερα από υπόσχεση που έδωσε προς τα μέλη του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί δημόσια το βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα, που στηρίζει τις προσπάθειες του Συλλόγου για ενίσχυση και παραμονή της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο.

Όλη η επικαιρότητα