Lifestyle

Η σέξι εμφάνιση της Κόνι Μεταξά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ακούστε το άρθρο

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται την εκρηκτική Κόνι Μεταξά, η οποία δηλώνει πως βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ζωή της, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Μιλά για τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», για τον σύντροφό της, τη σχέση εξ’αποστάσεως, αλλά και για το πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο μέλλον. Έχει βαρεθεί το Instagram; Πώς αντιμετωπίζει, πλέον, τα αρνητικά σχόλια; Πόσο έχει ωριμάσει η ίδια σαν άνθρωπος; Πόσο την έχει βοηθήσει το τηλεοπτικό της ταίρι, Τάσος Ξιαρχό, που εισβάλλει στο στούντιο και μας αποκαλύπτει πως θα ήθελαν να πάνε ακόμα και στη Eurovision μαζί.

Η Κόνι επέλεξε να ενφανιστεί στην εκπομπή πιο σέξι από ποτέ. Με βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο… φωτιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tonight at 24:00 @the2nightshow_ant1tv #the2nightshow @panik_entertainment_group

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Pagkozidi Metaxa (@kmetaxa) στις

7_-6-768x512__1_

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι απόψε και ο  Νίκος Μουτσινάς . Με χιούμορ και αστεία πειράγματα, σχολιάζουν τους πάντες και τα πάντα ενώ μέσα από ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μαθαίνουμε τι γνώμη έχει ο ένας για τον άλλον. Τέλος, ο Νίκος εκφράζει την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί, ενώ αποκαλύπτει πως έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες, ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνάντηση με τον Γρηγόρη, κάνει έναν απολογισμό της δημοσιογραφικής του πορείας και εξηγεί γιατί ένας δημοσιογράφος πρέπει να λέει τη γνώμη του και να έχει πολιτική άποψη. Πόσο δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά μετά το κλείσιμο του Mega; Έχει βρεθεί ποτέ στο στόχαστρο; Μεταξύ άλλων δηλώνει πως έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές, ενώ ομολογεί πως αν και δεν είναι «άγιος» δεν έχει κάνει ποτέ «παγαποντιές».

via

Όλη η επικαιρότητα