Lifestyle

Η Σίσσυ Χρηστίδου εξομολογείται: “Χωρίσαμε και νόμιζα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου”

Ακούστε το άρθρο

Η Κρήτη είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Σίσσυς Χρηστίδου. Το νησί όπου πέρασε με τις φίλες της τις πιο ωραίες καλοκαιρινές στιγμές της. Η γυναικοπερά επέστρεψε και πάλι στο νησί με αφορμή το γάμο ενός καλούτου φίλου. Η οικοδέσποινα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, μαζί με την Έλανα Γαλίφα και την Μαίρη Αργυριάδου, συμμετείχαν στο παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε μετά την τελετή.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Σίσσυ μοιράστηκε μέσα από το κανάλι της στο YouTube το μυστικό της για να βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Με αφορμή τα μηνύματα που τις στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για το πώς βίωσε την πρώτη της πιο δύσκολη στιγμή. Αυτό που είχε αντιμετωπίσει με τον πιο δραματικό τρόπο ήταν ο χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό” εξομολογείται. Η σχέση αυτή είχε κρατήσει περίπου δύο χρόνια.

Πλέον, η παρουσιάστριατου Open Tv πιστεύει ότι η ευτυχία είναι απόφαση και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις διαφορετικά. Προσπαθεί, λοιπόν, να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες να δουν τα πράγματα από την δική της, πιο αισιόδοξη, οπτική. Για εκείνη, η μητέρα της ήταν η πηγή της δυναμής της για να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο.

via

Όλη η επικαιρότητα