Media

Η σκηνή στο «Σ’ Αγαπώ – Μ΄ Αγαπάς» που χρειάστηκε να γυρίσουν… 31 φορές – Έκλαιγαν από τα γέλια

Πρόκειται για τη σειρά που αποτύπωνε με μεγάλη ακρίβεια τη ζωή των Ελλήνων των αρχών της δεκαετίας του 2000, η οποία μας έχει χαρίσει σκηνές που μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά.
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές, για να είναι επιτυχημένο ένα τηλεοπτικό προϊόν δεν χρειάζονται πολλά έξοδα, μεγάλο καστ και εφέ… τύπου Χόλυγουντ. Χρειάζεται απλά μια πολύ καλή ιδέα, μια πολύ καλή εκτέλεση και δύο ηθοποιοί με φοβερή χημεία.

Σε αυτά τα απλά, όμως τόσο σημαντικά στοιχεία βασίστηκαν αυτοί που δημιούργησαν το «Σ’ Αγαπώ – Μ΄Αγαπάς». Αυτό έφερε και την τεράστια επιτυχία της σειράς, με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδη να μοιάζουν… φτιαγμένοι για να παίξουν το ζευγάρι, αν και δεν υπήρξαν ζευγάρι ποτέ στην πραγματική ζωή.

Πρόκειται για τη σειρά που αποτύπωνε με μεγάλη ακρίβεια τη ζωή των Ελλήνων των αρχών της δεκαετίας του 2000, η οποία μας έχει χαρίσει σκηνές που μας κάνουν να γελάμε κάθε φορά.

Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που την βλέπουμε πολύ συχνά σε επανάληψη μέσα από το MEGA, με κάθε προβολή να κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, κι ας έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την προβολή του τελευταίου της επεισοδίου.

Η σκηνή που… γύρισαν πάνω από 30 φορές

Όπως φαίνεται μάλιστα, δεν ήταν μόνο οι τηλεθεατές που γελούσαν με τις ατάκες που έγραφε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.  Υπήρχαν ατάκες που έκαναν και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του «Σ’ Αγαπώ – Μ΄Αγαπάς» να… λιώνουν στα γέλια.

Μάλιστα, σε μια από αυτές γελούσαν τόσο πολύ, που αναγκάστηκαν να τη γυρίσουν 31 φορές. Την αποκάλυψη είχε κάνει πέρυσι ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, στην ενότητα «Vintage Stories».

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είχε πει πως, «Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

Δείτε την εν λόγω σκηνή

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα