Η Σκορδά με τον Λιάγκα θέλουν τηλεοπτικό «διαζύγιο» αλλά ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί

Share

Θέλουν να είναι πλέον μόνοι τους και όχι αγκαζέ, αλλά ο ΑΝΤ1 τούς θέλει, σώνει και καλά, ντουέτο! Όλα στον αέρα φαίνεται πως είναι μέχρι στιγμής για το «Πρωινό» όσον αφορά τους παρουσιαστές του για την επόμενη σεζόν.

Τόσο το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα όσο και αυτό της Φαίης Σκορδά λήγει στα τέλη Ιουνίου, με το φινάλε της φετινής σεζόν, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με το κανάλι, ώστε να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.

Η Σκορδά, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ένα ακόμη ραντεβού με τον σταθμό την περασμένη εβδομάδα και το συμπέρασμα που βγήκε είναι πως το κανάλι την προτιμά μαζί με τον Λιάγκα.

Η ίδια στην ψυχαγωγία είναι δυνατό brand, που φέρνει έσοδα στον σταθμό, και αυτό είναι κάτι που στον ΑΝΤ1 το γνωρίζουν και δεν περνά στα ψιλά γράμματα. Από την άλλη, ο Λιάγκας ξερει καλά τι πραγματικά θέλει ο τηλεθεατής στην ενημέρωση.

Το στενό περιβάλλον των παρουσιαστών, όμως, τους θέλει να επιθυμούν δύο διαφορετικές εκπομπές, «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα τους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι το ζητούμενο από το κανάλι. Αυτό είναι, λοιπόν, το «αγκάθι» που καθυστερεί τις υπογραφές τους, αλλά μόλις καμφθούν οι ενστάσεις τους θα γίνει και αυτό λίαν συντόμως.