Lifestyle

Η σπάνια εμφάνιση του γιου του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση

Ακούστε το άρθρο

Δεκατρία χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου. Ο Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου του 2007. Η τελευταία του σύζυγος και μητέρα των δύο μικρότερων παιδιών του ήταν η Μαριάννα Λάτση. Ο ηθοποιός και η Μαριάννα Λάτση απέκτησαν την Εριέττα και τον Φίλιππο. Ο τελευταίος αυτός καρπός της αγάπης τους, είναι πλέον 22 ετών. Και σε κάθε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του, μας θυμίζει πόσο μοιάζει με τον μπαμπά του.

Ο γοητευτικός Φίλιππος Κούρκουλος απαθανατίστηκε στο πλευρό της μητέρας του, την οποία συνόδευσε στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας. Εκεί και συγκεκριμένα στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» ο Φίλιππος και η Μαριάννα Λάτση παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην τελετή βρέθηκε και ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Πέρα από την ομορφιά και το χαμόγελο που κληρονόμησε από τον πατέρα του πάντως, η εμφάνιση του Φίλιππου αποδεικνύει ότι πήρε από τη μητέρα του την αίσθηση του στυλ. Ντυμένοι ασορτί και αγκαλιασμένοι οι δυο τους έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και χαμογέλασαν στον φακό.

Νίκος Κούρκουλος γιος ΦίλιπποςΜε τον Βασίλη Κικίλια. / NDP Photo Agency
Με τον Χρήστο Φασιανό. / NDP Photo Agency
Νίκος Κούρκουλος γιος ΦίλιπποςΜε τον Παναγιώτη Κληρίδη, τον Βασίλη Κικίλια και την Όλγα Μπαλαούρα. / NDP Photo Agency
Νίκος Κούρκουλος γιος ΦίλιπποςNDP Photo Agency

Την βλέπεις την ομοιότητα δεν μπορεί. Αν αποτυγχάνεις να το διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά, πάτα play στο πιο κάτω video απο την ταινία «Λόλα». Κι όταν ακούσεις την ατάκα «είναι πολλά τα λεφτά Άρη» θα αποκωδικοποιήσεις και τον τίτλο. Είναι πολλή η ομορφιά Φίλιππε Κούρκουλε.

«Κάνω έτσι και παγώνω. Ξαφνικά βλέπω ένα πλάσμα να ανεβαίνει τις κερκίδες και αυτό ήταν», είχε πει για την πρώτη φορά που αντικρισε την Μαριάννα Λάτση στην Επίδαυρο ο Νίκος Κούρκουλος σε συνέντευξή του. «Ο Νίκος κι εγώ έπρεπε να συναντηθούμε. Ίσως να αργοπορήσαμε, αλλά συναντηθήκαμε και αφιερωθήκαμε ο ένας στον άλλο», είχε πει εκείνη. Η Μαριάννα Λάτση είχε ήδη αποκτήσει τον γιο της Πάρη από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο Μελίτα.

Από τον πρώτο γάμο του απέκτησε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Ο Άλκις και η Μελίτα είναι τα μεγαλύτερα αδέρφια της Εριέττας και του Φίλιππου. Η αγάπη του με τη Μαριάννα Λάτση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του, όπως και ο έρωτάς του για την τέχνη. Ο έρωτας άλλωστε ήταν το παν για τον Νίκο Κούρκουλο. «Δεν αντέχω να μην είμαι ερωτευμένος. Είμαι ερωτευμένος ακόμη και με τα παπούτσια που φοράω. Αν πάψω να είμαι ερωτευμένος μαζί τους, παύω να τα φοράω. Τα χαρίζω, ας πούμε», είχε πει χαρακτηριστικά.

via

Όλη η επικαιρότητα