Προγνωστικά

Η σταθερή Τζέονμπουκ και το 45% της Γερμανίας

Ακούστε το άρθρο

Άρθρο του Νίκου Καπίρη

Μάθε τα πάντα για το fonbet bonus

Η Τζέονμπουκ θα δοκιμαστεί στον κορεατικό νότο και την έδρα της Μπουσάν για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά με αξιοπιστία στην άμυνα και κατοχή μπάλας σε υψηλά ποσοστά, βρήκε το καθοριστικό γκολ με τον 41χρονο φορ Λι και έφτασε στο 1-0 επί της Σουγόν. Η Μπουσάν περισσότερο αφελής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον τρόπο που αντιμετώπισε την Ποχάνγκ. Αμυντικά κενά, διάθεση για να παίξει ανοικτά χωρίς να μπορεί να το υποστηρίξει, αλλά απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους κάπως έτσι έρχονται οι ήττες με 2-0.

Εκτίμηση: Το διπλό είναι φαβορί εδώ, ωστόσο οι αποδόσεις του 1.70 και κάτω δεν ικανοποιούν. Περιμένω την Τζέονμπουκ να έχει και πάλι σοβαρή εικόνα σε όλες τις γραμμές και αισιοδοξώ πως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της και γενικά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Δύο σκέψεις για το ματς. Under 2.5 (2.00) και No goal+Under 3.5 (2.07), ωστόσο θα πάω στην πρώτη μιας και τη θεωρώ λίγο πιο ασφαλή.

*** Σχετικά με τη Μπουντεσλίγκα πιστεύω πως η αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας θα έχει πολύ μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε σχέση με την πρώτη της επανέναρξης. Τα δεδομένα που είχαμε όλη τη σεζόν δεν έχουν μεγάλη αξία τώρα. Απλά θα πρότεινα να είναι πιο προσεκτικοί όσοι ποντάρουν σε Σκόρερ και Παίκτη να πάρει κάρτα. Με 5 αλλαγές να επιτρέπονται, το 45% των παικτών πιθανότατα δεν θα τελειώσει το ματς (είναι 27% όταν έχουμε 3 αλλαγές), οπότε ταυτόχρονα αυξάνεται και το ρίσκο για όποιον ποντάρει σε μια απ’ αυτές τις αγορές.

Όλη η επικαιρότητα