Lifestyle

Η Σταυροπούλου πόζαρε με μαγιό στο Instagram και η Βογιατζάκη σχολίασε αλά “Είσαι το ταίρι μου”

Ακούστε το άρθρο

Η Τούλα και η Στέλλα. Η Στέλλα και η Τούλα. Δύο γυναίκες που μας έμαθαν το 2001 και το 2002 ότι η γυναικεία φιλία μπορεί να εκμηδενίσει τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις και πως αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου μπορείς να κάνεις τον κόσμο δικό σου, παρά τα κοινωνικά στερεότυπα και ό,τι κι αν πιστεύουν οι άλλοι για εσένα και την εμφάνισή σου. Η Στέλλα και η Τούλα, ήταν δύο εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» του Mega, τους οποίους υποδύθηκαν η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη. Και μπορεί έκτοτε να έχουν περάσει 17 χρόνια, αλλά για τους παραπάνω λόγους έχουμε αυτές τις δύο ηθοποιούς και τις τηλεοπτικές ηρωίδες που τις έκαναν γνωστές στο πανελλήνιο μέσα στην καρδιά μας.

Για αυτούς τους λόγους με χαρά διαπιστώσαμε πρόσφατα μέσα από ένα σχόλιο της Σοφίας Βογιατζάκη στο Instagram της Βίκυς Βογιατζάκη ότι η φιλία τους και η καλώς ενοούμενη τρέλα τους, κρατά ακόμα στον χρόνο. Η φωτογραφία της Βίκυς Σταυροπούλου ήταν άκρως καλοκαιρινή, με μαγιό, με φακίδες, με φόντο θάλασσα, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία.«Το καλό της περιοδείας είναι ότι πού και πού κανουμε και μία βουτιά» έγραψε η ηθοποιός που βρισκόταν στην Κρήτη για την περιοδεία της παράστασης «Μαρία η Πενταγιώτισσα». Το σχόλιο της Σοφίας Βογιατζάκη που ακολούθησε μας μετέφερε αυτόματα στο 2001 και ήταν σαν να είδαμε την Τούλα να γράφει στη Στέλλα που έχει πάει στην Ελλάδα από τη Μελβούρνη και την ξέχασε.


«Σήκωνε μωρή λόλαααα και κανα τηλέφωνο. Έλεος! Love you αγαπαρα μου!», έγραψε η Σοφία Βογιατζάκη, που επίσης βρέθηκε στην Κρήτη για την περιοδεία της παράστασης «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» και η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Σοφία Βογιατζάκη αγάπη μου». Η Τούλα και η Στέλλα και το μεγάλο ελληνικό καλοκαίρι. Δε χρειάζεσαι τίποτα επιπλέον για να χαμογελάσεις, έτσι δεν είναι;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Όλη η επικαιρότητα