Ελλάδα

Οι στιγμές φρίκης της 34χρονης στα χέρια του «δράκου του Κάβου»

Ακούστε το άρθρο

«Είμαι αθώος. Δεν ανάγκασα τη γυναίκα που με κατηγορεί να με ακολουθήσει, ούτε τη βίασα» υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης ο «δράκος του Κάβου».

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες και από τις δύο γυναίκες στη ζωή του. Από τη μία η 22χρονη πρώην σύντροφός του που ισχυρίζεται ότι τον αγαπά ακόμα, παρότι γνωρίζει ότι είναι βιαστής. Και από την άλλη μία 34χρονη που περιέγραψε πέντε εφιαλτικές μέρες στα χέρια του, όπως αποκαλύπτει η ίδια στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα λέει, τη Δευτέρα 4 Μαΐου το απόγευμα ο κατηγορούμενος, που ήταν γνωστός του συντρόφου της, αυτοπροσκλήθηκε στο σπίτι τους. Οι δυο τους κάθισα στην αυλή και έπιναν.

Η 34χρονη κοιμήθηκε και ξύπνησε στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ. Ξαφνικά είδε τον κατηγορούμενο μέσα στην κρεβατοκάμαρά της. Του είπε να περάσει αμέσως έξω και εκείνος της είπε ότι ο σύντροφός της είχε πιει πολύ και έπρεπε να πάει εκείνη να τον πάρει. Αποφάσισε να τον ακολουθήσει. συμπληρώνει η ίδια.

Μετά από πολύ περπάτημα και αφού διαρκώς τον ρωτούσε αν φτάνουν, η 34χρονη άρχισε να υποπτεύεται ότι οι προθέσεις του «δράκου της Κέρκυρας» ήταν εχθρικές. Προσπάθησε να φύγει αλλά εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και τη χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο.

Ο εφιάλτης μόλις είχε αρχίσει. Ο 47χρονος την βίαζε κατ’ εξακολούθηση, και απειλώντας την ότι θα την σκοτώσει την υποχρέωνε στις άρρωστες ορέξεις του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της άτυχης γυναίκας, όλες αυτές τις ημέρες που την κρατούσε αιχμάλωτη και την κακοποιούσε σεξουαλικά, εκείνη προσπαθούσε να σχεδιάσει την απόδρασή της.

Ο 47χρονος είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει υπό την απειλή μαχαιριού σε δάσος όπου τις βίασε.

via

Όλη η επικαιρότητα