Lifestyle

Η συγκινητική ανάρτηση της Τσαπανίδου για τον σύζυγό της που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία

Ακούστε το άρθρο

Συγκίνησε Πόπη Τσαπανίδου τους διαδικτυακούς της φίλους με μια από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram. Η παρουσιάστρια πόζαρε με τη μεγάλη της κόρη, στέλνοντας μήνυμα για τον σύζυγο της που έφυγε άδικα από τη ζωή.

Ο σύζυγος της Πόπης Τσαπανίδου πέθανε σαν χθες, μετά από ατύχημα που είχε στη δουλειά του. Η παρουσιάστρια λόγω της ημέρας, φωτογραφήθηκε με την κόρη τους και ανάρτησε την εικόνα στο προφίλ της.

«Σαν σήμερα… #onlyyouandme #justus #withouthim #alwaysmisshim #remember», έγραψε στη λεζάντα.

fsfsdfs

Για τον σύζυγό της, που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία, ενώ περίμεναν να γεννηθούν οι δίδυμες κόρες τους είχε μιλήσει η Πόπη Τσαπανίδου καλεσμένη στην «Φωλιά των Κου Κου».

«Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε “έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν” γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…» είπε η δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Καραβάτου της είπε: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια…Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται;»!

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα