Κόσμος

Η συγκινητική ιστορία πίσω από ένα τατουάζ (PHOTOS)

tgrgr.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια νεαρή κοπέλα επέλεξε έναν μάλλον ιδιαίτερο τρόπο για να υπενθυμίσει σε φίλους και γνωστούς, αλλά και να ενημερώνει όσους δεν την γνωρίζουν, ότι δεν ακούει από το ένα αυτί.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από την ίδια, δείχνει ένα τατουάζ με το σύμβολο ενός ηχείου υπολογιστή με ένα μικρό «x» δίπλα σε αυτό, πίσω από τον αριστερό λοβό του αυτιού της.

«Επειδή είμαι κουφή από το ένα αυτί σκέφτηκα ότι αυτός θα ήταν ένας φιλικός (τρόπος) για να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν πρέπει να μιλάει σε μένα από την αριστερή πλευρά», έγραψε η γυναίκα στο Imgur. Η δημοσίευση έγινε γρήγορα viral, έχοντας εκατομμύρια προβολές. Πολλοί χρήστες του Reddit την ρώτησαν γιατί επέλεξε αυτό το σύμβολο με το ηχείο, αντί για ένα μικρόφωνο για παράδειγμα. Εκείνη απάντησε: «Νόμιζα ότι οι άνθρωποι δεν θα μιλούσαν σε μένα καθόλου αν επέλεγα το μικρόφωνο».

«Ή μάλλον θα νόμιζαν ότι δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου. Μπορεί να είμαι λίγο τραυλή, αλλά μπορώ ακόμα να μιλάω», πρόσθεσε.

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε ότι ξόδεψε πολύ χρόνο να το σκεφτεί και να πάρει την απόφαση πριν αποκτήσει «μόνιμο μελάνι» πάνω στο σώμα της. «Να είστε βέβαιοι ότι σκέφτηκα πολύ γι’ αυτό και μετά από εβδομάδες σκέψης αποφάσισα ότι αυτό το σύμβολο είναι αυτό που με περιγράφει καλύτερα». Με αυτόν τον τρόπο η νεαρή κοπέλα με το όνομα Raingoose στο Reddit ενέπνευσε κι άλλους να ανεβάσουν φωτογραφίες με αντίστοιχα τατουάζ, ώστε να υπενθυμίζουν στους άλλους ανθρώπους ότι είναι κωφοί. Κάποιος από αυτούς έχει κάνει ένα τατουάζ με ένα «διαγραμμένο μικρόφωνο» πίσω από το αυτί, ενώ κάποιος άλλος έχει γράψει τη λέξη «Deaf» δηλαδή κωφός πίσω από το αυτί ώστε να ενημερώνει τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι φωτογραφίες προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση και πολλά θετικά σχόλια, ενώ έχουν εκατομμύρια προβολές.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα