Lifestyle

Η συγκινητική ιστορία πίσω από το δακτυλίδι που φοράει πάντα ο Πάνος Ιωαννίδης στον αντίχειρα

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ξεκίνησε το Survivor όμως οι τηλεθεατές που έχουν βαρεθεί να βλέπουν ρεάλιτι επιβίωσης την βρίσκουν πολύ περισσότερο με τα περίτεχνα πιάτα του MasterChef και τις αυστηρές παρατηρήσεις των τριών γοητευτικών κριτών του παιχνιδιού.

Κι ενώ ο μισός γυναικείος πληθυσμός χαζεύει την ιαπωνική, λεπτή ομορφιά του σκληρού Σωτήρη Κοντιζά, ο άλλος μισός έχει ενθουσιαστεί (για άλλη μία φορά) με την ευγενική φυσιογνωμία του Πάνου Ιωαννίδου και τα κομψά κουστούμια του.

Ο σεφ που ειδικεύεται στην ιταλική κουζίνα ξεχωρίζει στο ρεάλιτι μαγειρικής και η προσοχή του κοινού έχει γεννήσει απορίες. Ίσως έχεις παρατηρήσει ο κριτής του MasterChef φοράει πάντα στον αντίχειρα του ένα ασημένιο δακτυλίδι, το οποίο δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Ποια είναι λοιπόν η ιστορία πίσω από το κόσμημα που βλέπουμε κάθε φορά που η κάμερα κάνει ζουμ στα χέρια του γνωστού σεφ; Όπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ενθύμιο του πατέρα του, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει για την απώλεια αυτή:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει παιδί σε οποιαδήποτε ηλικία, και να μην του έχει στοιχίσει. Εγώ τον έχασα το 2007. Ευτυχώς πρόλαβα να του τα πω όλα. Ήξερα ότι μ’ αγαπάει, ήξερε ότι τον αγαπάω. Γενικότερα σαν χαρακτήρας στις σχέσεις μου είμαι ευθύς και μεγαλώνοντας έχω γίνει ακόμα πιο ευθύς».

Απόσπασμα από συνέντευξη του Πάνου Ιωαννίδη στο Πρωινό.

via

Όλη η επικαιρότητα