Lifestyle Ψυχαγωγία

Η συλλεκτική φωτογραφία με τα «Φιλαράκια» όταν δεν τους γνώριζε κανείς

Ακούστε το άρθρο

Υπήρξε μία από τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, που μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, όμως, μπορεί κανείς να τη δει ξανά και ξανά. Ο λόγος για τα τηλεοπτικά «Φιλαράκια», που έγιναν η αγαπημένη παρέα του κοινού, ενώ δεν είναι τυχαίο πως μέχρι και σήμερα οι φαν της περιμένουν την επανασύνδεση τους.

Η Κόρτνεϊ Κοξ ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram μία συλλεκτική φωτογραφία της παρέας, τότε που είχαν ξεκινήσει το τηλεοπτικό τους ταξίδι, αλλά κανείς δεν τους γνώριζε, ακόμη. Μάλιστα, το σχολίασε και η ίδια η τηλεοπτική Μόνικα, στη λεζάντα. «Τότε που οι έξι μας πήγαμε στο Βέγκας και κανείς δεν ήξερε για τα Φιλαράκια ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και σε αυτήν βλέπουμε τους Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κόντροου, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι, Ντέιβιντ Σουίμερ και Κόρτνεϊ Κοξ να ποζάρουν ανέμελοι σε ένα αεροσκάφος. Τα likes «έπεσαν» βροχή, ενώ στα εκατοντάδες σχόλια ξεχώρισαν εκείνο της τηλεοπτικής Φοίβη, που έστειλε την αγάπη της στην καλή της φίλη και πρώην συμπρωταγωνίστριά της. Αλλά και της Ρις Γουίδερσπουν, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τη συλλεκτική αυτή φωτογραφία.

via 

Όλη η επικαιρότητα