Lifestyle

Η συνάντηση Μπραντ Πιτ – Τζένιφερ Άνιστον μπροστά στις κάμερες προκάλεσε ντελίριο

Ακούστε το άρθρο

Χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους και πολλές ανατροπές στην προσωπική τους ζωή, μέχρι να δούμε και πάλι σε κοινά δημόσια ενσταντανέ τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον. Η στιγμή που όλοι περίμεναν: θαυμαστές και δημοσιογράφοι, έφτασε και το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στα παρασκήνια των βραβείων SAG Awards, χαρίζοντας στις τηλεοπτικές κάμερες άφθονο υλικό.

Το τετ α τετ και η άνεση των δύο πρώην μπροστά στο φακό προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού, με τους φωτογράφους να καταγράφουν καρέ καρέ κάθε κίνηση τους, με την ελπίδα πως κάποια θα «προδώσει» κάτι. Τα αγγίγματα και το γέλιο μεταξύ τους δεν έλειψαν, αλλά με μία ψύχραιμη ματιά, θα έλεγε κανείς πως ήταν καθαρά ένα φιλικό τετ α τετ, το ίδιο και οι αντιδράσεις τους. Αλλά οι θαυμαστές τους έχουν διαφορετική γνώμη, με το διαδίκτυο να «παίρνει» φωτιά.

Στα social media τις τελευταίες ώρες έχουν σχεδόν σιγουράκι την επανασύνδεση, ενώ ως αδιάψευστο μάρτυρα για την τόση αισιοδοξία, προβάλλουν το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Πιτ να παρακολουθεί μέσω γιγαντοοθόνης την ομιλία της Άνιστον, όταν παραλαμβάνει το βραβείο SAG. Ο διάσημος ηθοποιός παρακολουθεί την πρώην σύζυγό του με μεγάλη αφοσίωση και αυτό ήταν αρκετό για να «φουντώσουν» και πάλι οι φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Οι ίδιοι αρνούνται τα περί επανασύνδεσης με την ηθοποιό να δηλώνει: Είναι υστερία. Αλλά για τι άλλο θα μιλήσει ο κόσμος;»

Στην ίδια τελετή, και λίγες μέρες πριν την τελετή των Όσκαρ 2020 (όπου είναι υποψήφιος για το Β’ Ανδρικό ρόλο) ο Μπραντ Πιτ παρέλαβε και το βραβείο SAG, εμπλουτίζοντας φέτος τη συλλογή του. Μάλιστα, παραλαμβάνοντας το βραβείο του το βράδυ της Κυριακής, σχολίασε με μπόλικη δόση χιούμορ για την προσωπική του ζωή πως πρέπει να προσθέσει το νέο του βραβείο στο προφίλ του στο Tinder.

via

Όλη η επικαιρότητα