Lifestyle

Η σύντροφος του Σάκη Μπουλά μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

boulas.jpg
Ακούστε το άρθρο

Για τον σύντροφο της, Σάκη Μπουλά, την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, αλλά και το αν σκέφτεται το γάμο μίλησε για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα Ούστα στην κάμερα πρωινής εκπομπής.
 
«Ο καθένας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για τον εαυτό του. Αυτό που κάνω εγώ, το κάνω για να είμαι και εγώ καλά. Είμαι καλά με αυτό που κάνω, και γουστάρω πολύ! Ο καθένας από εμάς έχει στην οικογένεια, στον περίγυρο και στο φιλικό του περιβάλλον, κάποιον άνθρωπο που έχει κάποιο πρόβλημα είτε αυτό είναι ψυχολογικό, είτε σωματικό. Η ζωή στα φέρνει έτσι, που βρίσκεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίσεις», είπε η νεαρή ηθοποιός που είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Σάκη Μπουλά με την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει.
 
Όσο για το αν σκέφτεται να παντρευτεί; «Αυτή τη στιγμή, δεν είναι κάτι το οποίο σκέφτομαι. Όταν και αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει τη σωστή στιγμή», είπε στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 και απάντησε και στο ποια είναι η άποψή της για τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας: «Εξαρτάται ποιον έχεις απέναντι σου. Αν είναι ένας άνθρωπος απενοχοποιημένος και χωρίς κόμπλεξ, δεν υπάρχει πρόβλημα!».

www.protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα