Αθλητισμός Αχαϊα

Η τελευταία επιθεώρηση της συντονιστικής επιτροπής της ΔΕΜΑ στην Πάτρα

Ολοκληρώθηκε η τελευταία επιθεώρηση της Συντονιστικής Επιτροπής (CoCom) της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στην Πάτρα, πριν από την έναρξη των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Μέσα στις δύο μέρες της επιθεώρησης έγινε από τα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής ανά τομέα, εκτεταμένη ανάλυση και παρουσίαση της προόδου των έργων και της προετοιμασίας για τους Αγώνες της Πάτρας. Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των Αγώνων, διαπιστώθηκε με ικανοποίηση η σημαντική εξέλιξη των εργασιών σε όλες τις αγωνιστικές εγκαταστάσεις που πλέον αποκτούν την τελική τους μορφή.

Ωστόσο, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής επισήμαναν με ιδιαίτερη έμφαση, την επιτακτική ανάγκη άμεσης προόδου στους τομείς της μεταφοράς, της φιλοξενίας, του αντιντόπινγκ και της ασφάλειας στη διάρκεια των Αγώνων. Καθορίστηκαν οι επόμενες διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα μέσα στα εναπομείναντα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια και η Οργανωτική Επιτροπή δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει άμεσα τις εκκρεμότητες και να δώσει λύση σε όλα τα ανοιχτά θέματα.

Η Συντονιστική Επιτροπή έδωσε προθεσμία στην Οργανωτική Επιτροπή μέχρι την Πέμπτη 17 Αυγούστου προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που εκκρεμούν στους προαναφερθέντες τομείς των υπηρεσιών προς τις ξένες αποστολές και της οργάνωσης των Αγώνων.


  • Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Όλη η επικαιρότητα