Προγνωστικά

Η τελευταία αγωνιστική του Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ-Τότεναμ, Σπόρτινγκ-Άιντραχτ και Σαχτάρ-Λειψία με τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
Ακούστε το άρθρο

Η αυλαία πέφτει στους ομίλους των Κυπέλλων Ευρώπης. Τέσσερα εισιτήρια για την φάση των «16» του Champions League κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος είναι ο 4ος. Και οι 4 ομάδες που συμμετέχουν διεκδικούν την πρόκριση. Πρωτοπόρος είναι η Τότεναμ με 8 βαθμούς. Ακολουθούν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 7 και στην τελευταία θέση βρίσκεται η Μαρσέιγ με 6.

Αύριο (22:00) παίζουν η Μαρσέιγ με την Τότεναμ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στον 5ο όμιλο η Μίλαν προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία στο ματς της Τετάρτης (22:00) με τη Σάλτσμπουργκ. Μόνο νίκη θέλει η αυστριακή ομάδα.

Στον 6ο όμιλο η Λειψία παίζει για 2 αποτελέσματα την Τετάρτη (19:45) στο παιχνίδι με την τυπικά γηπεδούχο Σαχτάρ Ντόνετσκ στη Βαρσοβία. Τη νίκη χρειάζεται η ουκρανική ομάδα για να πάρει το εισιτήριο για τους «16»

Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα.

Οι αγώνες Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ-Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λειψία έχουν τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για το ματς Ολυμπιακός-Nαντ

Στο Europa League την Πέμπτη (19:45) ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο παιχνίδι του στον 7ο όμιλο. Υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την Ναντ και θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με νίκη.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στον αγώνα Ολυμπιακός-Ναντ την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια του Champions League και τον αγώνα του Europa League Ολυμπιακός-Ναντ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα.

Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός στη Euroleague

Στη Euroleague οι δύο ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας στην 6η αγωνιστική. Την Πέμπτη (21:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Την Παρασκευή (21:00) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τη Βαλένθια.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα στους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague, ανάμεσά τους και αυτά για τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τα συνολικά λάθη της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τους Over/Under πόντους παικτών, τις Over/Under ασίστ παικτών, τα Over/Under ριμπάουντ του αγώνα, τα συνολικά κοψίματα του αγώνα, τα συνολικά φάουλ, τις συνολικές ασίστ.

Όλη η επικαιρότητα