Ομογένεια

Η Θεατρική Ομάδα Νέων της Ελληνικής Κοινότητας ανοίγει την αυλαία με το έργο «ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΓΚΑ»

baba1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με την παρουσίαση του διασκευασμένου παραμυθιού «ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΓΚΑ» από την αρμόδια σε θέματα θεατρικά, εκπαιδευτικό Μαρία Κορδώνη, που ήταν και η σκηνοθέτης του έργου, άνοιξαν και πάλι τα θεατρικά φτερά της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο.

Η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο 18 Απρίλη, ενώ ακολούθησαν και δυο παραστάσεις ακόμη την επόμενη,  ημέρα Κυριακή.
Οι νεαροί και νεαρές ηθοποιοί, εξέπληξαν με το ταλέντο τους και απ’ ότι φαίνεται ένα καινούργιο φυτώριο χαρισματικών Ελληνόπουλων της παροικίας Τορόντο, ετοιμάζεται να μας κατακτήσει θεατρικά και αυτό, στο άμεσο μέλλον, συνεχίζοντας αυτήν την επιτυχή παράδοση της Ελληνικής Κοινότητας, που άρχισε πριν 25 χρόνια.

Την Κυριακή, στην πρώτη παράσταση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης με τον αντιπρόεδρο Νίκωνα Γεωργακόπουλο, την πρόεδρο του Τμήματος Κυριών «Πρόνοια» Μπέτη Σκουτάκη και του Πολιτιστικού Τμήματος Σημέλλα Σετετίδη. Παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Ε. Συμβουλίου του Αγίου Δημητρίου Γιώργος Νικολάου, η υπεύθυνη της «ΠΡΟΝΟΙΑ» Θεοδώρα Κουτσουμπού, ο πρόεδρος του Ε. Σ. του Αγίου Ιωάννη Γιώργος Αλικάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Ημαθίας «Βεργίνα» Μιχάλης Μουρατίδης  κ.ά.

Χορηγοί της παράστασης ήταν το Cinespace Film Studios, οι Αδελφοί Μιρκόπουλοι, καθώς και οι επιχειρήσεις IKONA Communications και Tower Litho.

Βάσω Ν. Χαριτοπούλου

vasso-charitopoulou@hotmail.com

πηγή: greekpress.ca

Όλη η επικαιρότητα