Προγνωστικά

Η Τότεναμ έχει ακόμα στόχο

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας

Κάθε παιχνίδι για τους γηπεδούχους, από εδώ και πέρα, μπορεί να αποτελέσει ένα σωσίβιο για να σώσουν ό,τι περισσότερο σώζεται σε μία κακή χρονιά. Υποχώρησαν 7οι και, πλέον, η 5η θέση αποτελεί δύσκολο στόχο. Εκεί βρίσκεται η Λίβερπουλ με 59β. (+5), ενώ ενδιάμεσα είναι η απίθανη Μπράιτον (55β. σε 32 ματς).

Θεωρητικά, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για την Τότεναμ να τις πιάσει. Ωστόσο, η διατήρηση της 7ης θέσης (τους ίδιους βαθμούς, 54 δηλαδή, έχει και η Άστον Βίλα) μπορεί να φέρει το εισιτήριο για το επόμενο Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία Σούπερ Λίγκ – Πίνακας κατάταξης play off

Αυτό γιατί ανοίγει η θέση, αφού το EFL Cup κατέληξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που, λογικά, θα μετέχει στο Champions League και ο τελικός του FA Cup είναι ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους» και την επίδοξη Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο βγήκε πέρυσι στην Ευρώπη η Γουέστ Χαμ.

Η Τότεναμ ελπίζει στην 1η νίκη με τον υπηρεσιακό Μέισον στον πάγκο, τη στιγμή που η συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η πρόσληψη Χότζσον έσωσε τη χρονιά, με τους «αετούς», πλέον, να ελπίζουν στη διατήρηση της 11ης θέσης ως το καλύτερο, ρεαλιστικό, πλασάρισμα. Μακρόχρονες λογίζονται οι απουσίες των γηπεδούχων, οπότε δεν επηρεάζουν τόσο το αγωνιστικό προφίλ. Ειδικά αν οι Σον, Κέιν, Κουλουσέβσκι και Ριτσάρλισον κάνουν τη δουλειά τους, όπως πρέπει.

Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας το συγκεκριμένο λονδρέζικο ντέρμπι. Με την παράδοση, επίσης, στο ζευγάρι να είναι σαφώς υπέρ των «spurs». Ο «άσος» ποντάρεται και συμπληρωματικά το combo 1 & Over 2,5, για μεγαλύτερη απόδοση.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Όλη η επικαιρότητα