Categories: Ψυχαγωγία

«Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ1 – «Φλος Ρουαγιάλ» στα Πετράλωνα

Share

Δύο φίλες της Μαριλού από την… καλή κοινωνία κάνουν «Φλος Ρουαγιάλ» στα Πετράλωνα

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στις 22:00

Η Μαριλού έχει καλέσει στο σπίτι τις δύο φίλες από την… καλή κοινωνία, την Έλενα Καστελάνου (Άννα Αδριανού), πρώην γραμματέα υπουργού του ΠΑΣΟΚ και τη Μαρίνα Βέλτσου (Λούλα Τριανταφύλλου), η οποία εργάζεται στην Ελληνική Αστυνομία, για να παίξουν χαρτιά και να θυμίσουν στην οικοδέσποινα «τα ωραία χρόνια». Φυσικά, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα δεν χάνουν την ευκαιρία να ζητήσουν μια χάρη, να σβηστεί κάποια κλήση, αφού οι δυο κυρίες είναι καλά… δικτυωμένες. Μάλιστα, ο Τάσος στήνει ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να κερδίζει. Θα τα καταφέρει;

Ξεκαρδιστικές καταστάσεις, ανατροπές και αστείρευτο γέλιο στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Eπεισόδιο 23ο: «Φλος Ρουαγιάλ»

Μια βραδιά που δεν μοιάζει με όλες τις άλλες ετοιμάζει η οικογένεια Βασίλαινα. Η Μαριλού έχει καλέσει στο σπίτι τις φίλες από την… καλή κοινωνία, την Έλενα Καστελάνου, πρώην γραμματέα υπουργού του ΠΑΣΟΚ και την Μαρίνα Βέλτσου, αξιωματικό στη ΓΑΔΑ για να παίξουν χαρτιά.

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είναι εκεί για να ζητήσουν κάποια χάρη, να σβηστεί κάποια κλήση αφού οι δυο κυρίες είναι καλά δικτυωμένες.

Η Ευανθία τους ετοιμάζει γαλλικό μενού και ο Τάσος παλεύει να μην ενδώσει στον πειρασμό να παίξει κάτι που τελικά κάνει πάρα τις αντιρρήσεις της οικογένειας.

Μάλιστα στήνει ολόκληρη πλεκτάνη ώστε να κερδίζει αφού γενικότερα πάντα χάνει. Θα τα καταφέρει;

Guests: Η Άννα Αδριανού υποδύεται την Έλενα και η Λούλα Τριανταφύλλου τη Μαρίνα.

Τρέιλερ: