Οικονομία

Η Τράπεζα Πειραιώς πρωτοπορεί στη διαμόρφωση ενιαίας εταιρικής κουλτούρας – Πρόγραμμα συναντήσεων στους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνεπής στο στρατηγικό της στόχο για συνεχή ενίσχυση του πλαισίου εταιρικής διακυβέρνησης και διαμόρφωσης ενιαίας εταιρικής κουλτούρας σε όλα τα επίπεδα του Οργανισμού, συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδίου για την ενσωμάτωση των Αξιών της στις δομές και τις λειτουργίες της.

Με στόχο τη διάδοση των εταιρικών αξιών και της κατανόησής τους στην πράξη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου, μία συνάντηση-workshop στην Πάτρα για εργαζόμενους στους Νομούς Αχαΐας και Ηλείας. Η συνάντηση περιελάμβανε συζήτηση για θέματα στρατηγικής, παρουσιάσεις σημαντικών έργων της Τράπεζας & ένα διαδραστικό workshop.

Η Φωτεινή Ιωάννου (Γενική Διευθύντρια, Corporate & Investment Banking), ο Γιώργος Καραμουσαλής (Βοηθός Γενικός Διευθυντής, Γραφείο Διευθύνοντος Συμβούλου) και η Αγγελίνα Κουτσομητοπούλου (Senior Director, Organizational Learning & HR Development) ανέλαβαν τον συντονισμό της συνάντησης.

Οι νέες αξίες της Τράπεζας προέκυψαν από τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων σε εσωτερική έρευνα και διαμορφώνονται ως εξής:

  • Δημιουργούμε συνεχώς αξία
  • Βλέπουμε τα δεδομένα ως πρόκληση
  • Ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας
  • Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Σκοπός της Τράπεζας Πειραιώς είναι να δημιουργήσει μια ενιαία και σταθερή εταιρική κουλτούρα σε ολόκληρο τον Οργανισμό με βάση τις Αρχές της Υπευθυνότητας, της Αξιοκρατίας και της Διαφάνειας, δημιουργώντας παράλληλα ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που προάγει την ανοικτή επικοινωνία, την υψηλή απόδοση και την προσωπική ανάπτυξη.

Η δράση για τη διάδοση των αξιών μέσα από έναν ανοικτό και συμμετοχικό τρόπο πραγματοποιείται με Επί Τόπου επισκέψεις και συναντήσεις σε πόλεις ανά την Ελλάδα, ξεπερνώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς.

Όλη η επικαιρότητα