Lifestyle Smile

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της!

Ποιο να είναι τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον που της χαρίζουν ένα τόσο υπέροχο κορμί;
Ακούστε το άρθρο

Ποιο να είναι τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον που της χαρίζουν ένα τόσο υπέροχο κορμί;

Μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της showbiz είναι και η Τζένιφερ Άνιστον. Τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το κορμί της είναι αψεγάδιαστα . Κι όμως, δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε κάποια μυστικά και έδωσε απλόχερα στις θαυμάστριές της τους «χρυσούς» κανόνες που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να παραδεχτούμε πως η σιλουέτα της είναι αποτέλεσμα σωστής διατροφής αλλά και γυμναστικής. Άραγε τι γυμναστική κάνει;

Σε σχετική της συνέντευξη στο First For Women παραδέχτηκε πως έχει «κολλήσει» με την cardio, κοινώς, κάνει αερόβια γυμναστική. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μόλις 30 λεπτά και υπό τις οδηγίες του trainer της Λιόν Αζουμπουίκε γυμνάζεται στο ειδικό μηχάνημα γνωστό και με την ονομασία Versaclimbers.

Η ρουτίνα που ακολουθεί – όπως ισχυρίζεται- φαίνεται να καίει στο διπλάσιο τις θερμίδες που με άλλες ασκήσεις θα έκαιγε.

Εκτός των παραπάνω, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο η Τζένιφερ αποκαλύπτει κάποιες ασκήσεις που κάνει σπίτι με τη βοήθεια διαδικτυακής πλατφόρμας και ναι, μπορείς να τις δεις προσεκτικά και να τις βάλεις στο ασκησιολόγιό σου.

Εκτός από το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής, η ηθοποιός συμβουλεύει ακόμη κάτι τις γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα γεροδεμένο και εντυπωσιακό σώμα. Να μην κάνουν σε καθημερινή βάση τις ίδιες και τις ίδιες ασκήσεις.

«Η αλλαγή της ρουτίνας όσον αφορά τις ασκήσεις μου είναι το κλειδί της επιτυχίας. Πάντα προσπαθώ να εκπλήξω τους μύες μου.»

Όπως δηλώνει επίσης, στην αρχή δεν ήταν φανατική της γυμναστικής, πλέον όμως δεν μπορεί να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Τέλος, ένα μυστικό που φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο είναι η πρωινή της ρουτίνα και δεν είναι άλλη από την κατανάλωση νερού με λεμόνι.

Η ημέρα της ξεκινάει πάντοτε με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Έτσι αποτοξινώνει τον οργανισμό της και είναι έτοιμη να απολαύσει το πρωινό της γεύμα το οποίο δεν είναι άλλο από ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα.

Πηγή: bovary.gr

Όλη η επικαιρότητα