Αθλητισμός

Η Βουπρασία ενώνει τις δυνάμεις της για τον Παναγιώτη – Ραφαήλ

Το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, στέλνει σήμερα η ποδοσφαιρική Βουπρασία.

Οι τέσσερις ομάδες της περιοχής , ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα από ένα τουρνουά που θα διεξαχθεί, θα συγκεντρώσουν τα χρήματα των εισπράξεων για να τα καταθέσουν στον λογαριασμό του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.

Πρόκειται για ένα τουρνουά, με γενική είσοδο 5 ευρώ, ανάμεσα στον ΠΑΟ Βάρδας, τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, τον ΑΠΟ Κουρτεσίου και την Προοδευτική Μανωλάδας.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας και θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ.

Η ανακοίνωση της Δόξας: «Η Βουπρασία νιώθει την ανάγκη να συνδράμει και αυτή στην προσπάθεια στήριξης του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος δίνει μάχη με μία σπάνια ασθένεια. Για το λόγο αυτό, οι σύλλογοι των ομάδων αποφάσισαν τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου ! Τα έσοδα του τουρνουά αυτού θα διατεθούν για τη στήριξη του μόλις 18 μηνών Παναγιώτη-Ραφαήλ. Γίνε κι εσύ ο ήρωας του ! Σας περιμένουμε όλους!».

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΒ ανέφερε τα εξής: «Όλη η Ελλάδα έχει γίνει μια αγκαλιά για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από σπάνια ασθένεια συγκεντρώνοντας πόρτα – πόρτα τα χρήματα που χρειάζονται για την μεταφορά και θεραπεία του σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Παντού στήνονται κουμπαράδες και διοργανώνονται εκδηλώσεις για να συγκεντρωθούν τα χρήματα. Μία από αυτές τις αξιέπαινες προσπάθειες, ανήκει στις ομάδες της Βουπρασίας Π.Α.Ο Βάρδας, Δόξα Ν.Μανολάδας, Προοδευτική Π. Μανολαδας, Α.Π.Ο Κουρτεσίου, που διοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαιρικών αγώνων την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και ώρα έναρξης 15.30 με ιερό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ. Τα εισιτήρια τα οποία είναι η οικονομική ενίσχυση προπωλούνται από τα μέλη των διοικήσεων των ομάδων».

Όλη η επικαιρότητα