Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2019

H κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών στον ηλειακό αθλητισμό, θα είναι και πάλι σύντομα κοντά μας.

Μετά από τέσσερα χρόνια εντυπωσιακών εκδηλώσεων με πανελλήνια αναγνώριση, η «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ» της «ΠΑΤΡΙΣ ΣΠΟΡ» επιστρέφει καλύτερη, ανανεωμένη και πιο ιδιαίτερη από ποτέ!

Πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας και φέτος, με ακόμα περισσότερη όρεξη και μεράκι ετοιμαζόμαστε για την Βραδιά των Άσσων 2019.

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου δίνουμε όλοι μαζί ραντεβού στη Γιορτή του Αθλητισμού που αγάπησε και αγκάλιασε από άκρη σε άκρη όλος ο Νομός μας και έφτασε να ακούγεται σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Ψηφοφορία

Αναμφισβήτητα, οι επιτυχίες για μια ακόμα χρονιά ήταν πολλές και μεγάλες, η δίψα για νέες ακόμα μεγαλύτερη και η Ηλεία θα φορέσει ξανά τα γιορτινά της για να τιμήσει εκείνους που η προσφορά τους στον αθλητισμό και το Νομό έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής.

Οι πρωταγωνιστές , τα τιμώμενα πρόσωπα με τη βοήθεια και των τεχνικών μέσων θα φωτιστούν όπως τους αρμόζει, με σεβασμό, αποδίδοντας τους την τιμή που τους αξίζει και  δείχνοντας ότι ο Αθλητισμός Κόσμος της Ηλείας έχει ΠΑΙΔΕΙΑ και ΜΠΟΡΕΙ να ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ και να ΣΕΒΑΣΤΕΙ όχι μόνο όση ώρα θα διαρκέσει η εκδήλωση αλλά να αντέξει ακόμη και «παρατάσεις» αποθεώνοντας το άριστο, το δίκαιο όταν αυτό είναι ΑΛΗΘΙΝΟ.

[td_block_15 tag_slug=”vradia-ton-asson/” limit=”10″]

Όλη η επικαιρότητα